Jääkaappijääpalakone

Puhtaasti amerikkalainen keksintö on jääpalakone. Sitä käytetään jääkaapeissa, joiden mallissa on vierekkäinen asento. Se on järjestelmä, joka on sisäänrakennettu jääkaapin oveen. Sen tehtävänä on jatkuvasti toimittaa jäähdytettyä juomavettä ja jäätä. Jääkaapissa syntyy jopa neljä kiloa puhdistettua jäätä päivässä. Se voi olla tavallisia kuutiot tai jääpalat. Jos harkitsemme kallista jääkaapin mallia, siinä on elektroniset ohjauslaitteet. Side-by-side-jääkaapin kosketuspaneelista sinun on aktivoitava tällä hetkellä tarvitsemasi käyttötila. Useimmiten voit valita yhden vaihtoehdon käytettävissä olevista: "jääpala", "jäämuru" tai "kylmä vesi".
Ennen jääpalakoneeseen tuloa vesi käy läpi pakollisen puhdistuksen. Sen jälkeen vesi tulee muottiin, jossa kuutiot muodostuvat. Vesi jäätyy ja muodostaa kerros kerrokselta jääkuution. Mutta jos jääpalakoneessa on jäämurskatoiminto, tuloksena oleva jäämylly murenee. Jotta tämä jäänvalmistusjärjestelmä toimisi, jääkaappi on liitettävä lähteeseen. Tätä varten kupari- tai muoviletku sopii. Hana uppoaa vesiputkeen. Käytä sovittimia, sinun on liitettävä letku. Ja jotta vesi tulisi jo puhdistettua, on tarpeen hankkia suodatin.
Sen avulla tapahtuu veden mekaaninen ja kemiallinen puhdistus kaikenlaisista haitallisista epäpuhtauksista. Suodatinpullossa on patruuna. Se on vaihdettava kerran vuodessa. Jääkaapin takaseinässä on aukko, johon tämä patruuna on kiinnitetty. Jos otamme huomioon tämän yhteyden kustannukset, se maksaa yhdessä kaikkien töiden ja materiaalien kanssa noin 140 dollaria. Samanaikaisesti sinne järjestetään hana, joka on suljettava pitkän poissaolon ajaksi.
Jos valmistajan suositus ilmoittaa suositellun vaihtosuodattimen mallin, on parasta, jos ostetaan vain tämä patruuna. Useimmiten suodattimen merkki ja yksikön merkki ovat samat. Noin 50 dollarin alueella on yksi pullon suodatin. Hän palvelee kahdeksan kuukautta. Kaksilamppuinen suodatin maksaa enemmän. Sen hinta voi olla kaksisataaviisikymmentä dollaria. Mutta tämä suodatin kestää kaksi kertaa tavallista kauemmin.

Jääkaappijääpalakone
Jääkaappijääpalakone
Jääkaappijääpalakone
Jääkaappijääpalakone Jääkaappijääpalakone JääkaappijääpalakoneHome | Articles

June 13, 2024 17:19:51 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting