Jääkaapin hajujen käsittely

Useimmiten jääkaappi on meille puhtauden ja tuoreuden ruumiillistuma, koska muissa olosuhteissa olisi yksinkertaisesti typerää säilyttää ruokaa. Kuitenkin tapahtuu, että joissakin tapauksissa se alkaa haista kaukana tuoreudesta ... Niin sanottu "jääkaapin haju" tunnetaan monille, mutta kaikki eivät osaa käsitellä sitä oikein. Mutta tällainen meripihka ei ole vain epämiellyttävää, vaan myös turmelee toivottomasti monien ruokien makua, ellei niitä ole pakattu ilmatiiviisiin pusseihin, joihin joskus ei ole halua, ja useimmiten ei ole tarpeeksi aikaa. Tässä on joitain yksinkertaisia mutta tehokkaita vinkkejä, joiden avulla voit käsitellä jääkaapin hajuja.
On kuitenkin olemassa useita tapoja auttaa poistamaan haju jääkaapista.
1. Vapauta ensin jääkaapin hyllyt tuotteista ja pyyhi se huolellisesti seuraavilla yhdisteillä: soodaliuos, ammoniakki- tai etikkaliuos, sienelle levitetty hammastahna;
2. Tuuleta ja kuivaa jääkaappi.
3. Laitoimme imukykyistä: kuori vanhentunutta leipää (tai muutama viipale, jos haju on liian voimakas), leikattu omena, paloja raakoja perunoita, jauhettuja kahvipapuja avoimeen astiaan, sitrushedelmien kuorta, avoin pakkaus soodaa .
Kuten näet, tavat poistaa haju jääkaapista ovat melko yksinkertaisia. Älä unohda sulattaa ja pestä se kahdesti vuodessa yllä mainituilla tavoilla ja säilytä ruokaa kannen alla vain korkealaatuisista materiaaleista valmistettuihin astioihin.

Jääkaapin hajujen käsittely
Jääkaapin hajujen käsittely
Jääkaapin hajujen käsittely
Jääkaapin hajujen käsittely Jääkaapin hajujen käsittely Jääkaapin hajujen käsittelyHome | Articles

July 16, 2024 11:54:57 +0300 GMT
0.017 sec.

Free Web Hosting