LG

GoldStar tai LG on venäläisen kuluttajan tiedossa. Tämän yrityksen syntymäpaikka on Etelä-Korea. Vuodesta 1958 lähtien yritys on ollut nimeltään GoldStar. Jo tällä hetkellä voit löytää taloja, joissa tämän suositun tuotemerkin kodinkoneet toimivat kunnolla. Tämä yritys ilmestyi elvyttääkseen maan talouden. Aluksi luotiin radiovastaanotin. Sen jälkeen he julkaisivat hiustenkuivaajan ja jääkaapin. Erinomaisen laadun vuoksi yritys alkoi pian vastaanottaa tuotteiden tilauksia. Asiakkaina olivat Yhdysvallat ja Hongkong. Pian yhtiö julkaisi television. Vuonna 1995 yhtiö otti käyttöön LG-brändin. Yrityksen valmistamat jääkaapit ovat myös korkealaatuisimpia. Kaikki tuotteet on tarkoitettu tavalliselle käyttäjälle. Se voi olla sekä tavallinen käyttäjä että eliittikäyttäjä. LG:n jääkaapeissa on viimeisin ja välttämätön kehitys. Side-by-Side-jääkaapit ovat eleganssin ruumiillistuma. Tällaisten jääkaappien värivalikoima on melko laaja. Side-by-Side tarjoaa valtavan määrän toimintoja. Ja siksi tämä jääkaappi pystyy tyydyttämään vaativimmankin ostajan. Jääkaapissa on kaksi ovea. Jäähdytysjärjestelmässä ei ole freonia. Tällaista jääkaappia voidaan käyttää keittiössä, jonka pinta-ala on melko laaja. Se sopii myös yli neljän hengen perheille.
Saatavilla on sarja LG:n ja Combi-sarjan jääkaappeja. Tällaisen jääkaapin tilavuus on 380 litraa. Jääkaapin pohjassa on kolmiosainen pakastin. Maitotuotteille on erillinen osasto. Tällaisen jääkaapin jäähdytysjärjestelmä ei myöskään sisällä freonia. Icebeam Door Cooling -sarjassa on ainutlaatuinen muotoilu. Kylmä ilma virtaa neljään suuntaan. Lämpötila on sama missä tahansa kammion osassa. Jopa jääkaapin ovessa on tuuletusaukot.
Kompaktisarjaa edustaa myös LG. Tällaisen jääkaapin tilavuus voi olla 340 litraa. Jääkaappi on myös varustettu pakastimella, jonka tilavuus on tilava. Automaattinen sulatus helpottaa tällaisen mallin käyttöä. Tällainen jääkaappi mahtuu helposti pieneen keittiöön tai mökkiin. Freonia ei myöskään käytetä jääkaapin toiminnassa. Kuten näet, LG valmistaa jääkaappeja kaikille kuluttajille.

LG
LG
LG
LG LG LGHome | Articles

May 28, 2024 19:50:13 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting