Jääkaapin hallinta

Jääkaapissa voi olla elektroninen ja mekaaninen ohjaus. Yleisin on mekaaninen ohjaus. Täällä ohjataan perinteistä termostaattia. Tällä säätimellä voi valita vain yhden viidestä käytettävissä olevasta lämpötilatilasta. Jos harkitsemme elektronista ohjausta, voit sen avulla asettaa erittäin tarkan lämpötilan, toisin kuin mekaaninen. Tarkka lämpötila asetetaan sekä jääkaapissa että pakastimessa. Pakastimen ja jäähdytyskammion ohjaus voi olla joko yksittäinen tai erillinen. Yhdellä ohjauksella ymmärretään, että valittu lämpötilajärjestelmä koskee molempia kammioita. Erillinen ohjaus on kätevämpää. Jokainen kammio voidaan asettaa omaan lämpötilaansa. Lähes kaikissa elektronisesti ohjattavissa jääkaapeissa on erillinen kameraohjaus.
Jääkaapin asentamiseksi sinun on valittava kuiva, viileä paikka. On parasta, jos kaikki lämmönlähteet ovat kaukana jääkaapista. Jääkaapin on oltava kaikilta puolilta vapaa ilman pääsy. Huonelämpötilan on oltava tälle jääkaappimallille ilmoitettujen ilmastostandardien mukainen. Täysin pystysuora asento on hänelle erittäin tärkeä.
Jos jääkaappi on juuri tuotu, sitä ei suositella kytkemään päälle. Hänen täytyy vetäytyä hieman. Tällä hetkellä se voidaan pestä ja laittaa kuntoon. Tietyn ajan kuluttua se voidaan kytkeä päälle, mutta ruokaa ei pidä laittaa siihen heti. Jääkaapin on hyväksyttävä siinä säädetty lämpötilajärjestelmä. Kaikki tarvittavat toimet ja niiden järjestys on välttämättä ilmoitettu jokaiseen jääkaappiin liitetyissä ohjeissa.
Jatkuvan käytön aikana jääkaappi on puhdistettava ajoittain. Tätä varten tarvitset pesuaineita sekä kuivan liinan. Pesuaineet on parasta valita ei-aggressiiviset. Jääkaappi on paikka monenlaisten tuotteiden säilytykseen. Tämän seurauksena siihen voi muodostua epämiellyttävä haju. Sen välttämiseksi on tarpeen käyttää erityisiä deodorantteja, jotka on suunniteltu imemään hajuja. Jos jääkaapissa on manuaalinen sulatus, sinun on sulatettava kerran vuodessa pakastin ja puhdistettava se kaikista kasvaimista ja huurresta.

Jääkaapin hallinta
Jääkaapin hallinta
Jääkaapin hallinta
Jääkaapin hallinta Jääkaapin hallinta Jääkaapin hallintaHome | Articles

May 26, 2024 20:34:25 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting