Is med vand

Electrolux-virksomheden tænker konstant på perfektionen af sine modeller, samt at de bringer så meget fordel for deres ejere som muligt. Den seneste idé med virksomheden er at forsyne en person med drikkevand i en kontinuerlig tilstand. Denne funktion er især relevant for dem, der permanent bor i storbyen. Den seneste udvikling af virksomheden vedrører skabelsen af en mulighed for at forsyne en person ikke kun med almindeligt drikkevand, men også med kulsyreholdigt vand såvel som med is. Source- og Glacier-køleskabene er designet til at være et perfekt match. Disse modeller kan installeres i umiddelbar nærhed og levere vand og is til dem, der har behov. Til dette er der dispenser på dørene til køleskabet.
Denne udvikling skyldes, at det ikke altid er bekvemt at købe drikkevand på flaske i en butik. Dette vand skal overføres og opbevares et sted derhjemme. Flasker skal smides ud konstant, og de kan øge mængden af affald betydeligt. Den nye model af køleskabet er i stand til at levere rent drikkevand direkte fra køleskabsdøren og på et hvilket som helst passende tidspunkt. Source-køleskabet er designet til at levere drikkevand. E kan drikkes og bruges til madlavning. Det er sundt og indeholder ingen urenheder, der er skadelige for menneskers sundhed.
Vand i denne model tilføres udefra. Hvis du har brug for at få mineralsk drikkevand, skal du sætte den passende beholder under dispensaren og trykke på knappen. Beholdningen af vand i køleskabet er 3,6 liter. Det kan genopfyldes meget hurtigt. For at forbedre smagen og give gennemsigtighed har systemet et specielt filter indbygget. Indikatoren i køleskabet vil advare dig, når filteret skal udskiftes.
En anden nyhed i virksomheden er Glacier-køleskabet. Døren til køleskabet er forsynet med en anordning, der leverer is. Produktionsteknologien er designet på en sådan måde, at klæbning af isterninger er udelukket. Med den ene hånd kan du tage den nødvendige mængde is. For at isreserverne ikke skal løbe tør, er det ikke nødvendigt at tilføre vand til reservoiret. Køleskabet gør alt automatisk. Køleskabet har en bestemt funktion. Så snart natten falder på, begynder den automatisk at arbejde med reduceret støj. Der er børnesikring, samt Frost-fri teknologi.

Is med vand
Is med vand
Is med vand
Is med vand Is med vand Is med vandHome | Articles

June 13, 2024 16:58:49 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting