Mikä jääkaappi on parempi ostaa?

Aikoina, jotka eivät olleet kovin kaukana meistä, esi-isämme pakotettiin tekemään kaikenlaisia temppuja, joiden avulla he pystyivät pitämään ruokansa tuoreena. Esimerkiksi monet pohjoisessa asuvat kansat jatkavat jäätiköiden rakentamista talojensa kellareihin tähän päivään asti: sähköt niiltä paikoilla katoavat säännöllisesti, eikä kukaan halua saada ruokamyrkytystä tämän takia... Onneksi meillä on jääkaapit, mallien runsaus, joka hämmästyttää vaativimmatkin asiakkaat. Ja nämä eivät ole enää vain "jääkaappiarkkuja", vaan monimutkaisimpia laitteita, jotka voivat päästä itsenäisesti Internetiin ... Siksi ennen ostamista sinun tulee ymmärtää hieman jääkaapin valintateoriaa!
Perinteisten yksikammioisten jääkaappien lisäksi on kaksikammioisia ja monikammioisia jääkaappeja. Yksikammioisten jääkaappien suhteellisen yksinkertainen rakenne mahdollistaa erittäin korkean luotettavuuden yhdistämisen edulliseen hintaan. Tällaisten mallien merkittävin haittapuoli on tarve sulattaa jääkaapin seinillä oleva "jääkerros" ajoittain.
Monissa nykyaikaisissa jääkaapeissa on kolme kammiota. Kolmas kammio on nollalämpötilakammio tai "tuoreusvyöhyke". Se on tarkoitettu pilaantuvien tuotteiden varastointiin. Yleisimmät ovat yhdistetyt kaksikammioiset jääkaapit, joissa on jääkaappi ja pakastin. Voit valita minkä tahansa kammion tilavuuden yhdistelmän elintarvikkeiden säilytystarpeiden mukaan.
Kaksikammioiset jääkaapit voivat toimia sekä yhdestä että kahdesta kompressorista. Jälkimmäinen vaihtoehto on vähemmän taloudellinen, mutta kätevämpi, esimerkiksi sulatuksen aikana voit sammuttaa minkä tahansa kameran. Jääkaapin alla sijaitseva ja useista osista koostuva pakastin vaatii keskimäärin 2 sulatusta vuodessa.
Jos jääkaapissa on No Frost -järjestelmä, sitä ei tarvitse sulattaa ollenkaan, mutta on suositeltavaa sammuttaa se vähintään kerran vuodessa ennaltaehkäisevää puhdistusta varten. Jääkaappiosasto toimii useimmissa malleissa automaattisulatus (tai automaattisulatus) -tilassa, eli jääkaappi pääsee eroon kondensoituneesta kosteudesta ilman sinun osallistumistasi.
Ohjaus
Jääkaappia ohjataan kahdella tavalla: sähkömekaanisesti ja elektronisesti. Jälkimmäinen tarkoittaa, että jääkaapissa on elektroninen ohjauspaneeli, jossa on digitaalinen näyttö ja kaukosäädin, joka näyttää kaikki tarvittavat tiedot sen toiminnasta. Sähkömekaaninen ohjaus on monille tutumpi. Se suoritetaan yksinkertaisesti kääntämällä termostaatin nuppia jääkaapin sisällä tai sen ulkopuolella kaapin ylätasossa. Nämä tärkeimmät ominaisuudet auttavat sinua navigoimaan nopeasti, kun valitset jääkaapin luettelostamme.
Suosituimmat jääkaappimerkit: jääkaapit Atlant, Ariston, Stinol, Indesit, Bosch, Saratov, Siemens.
Energiankulutus on ominaisuus, joka jääkaapin kaikista muista parametreistä vaikuttaa eniten lompakon tilaan jääkaapin ostamisen jälkeen. Siksi, kun valitset mallia, kiinnitä erityistä huomiota tähän parametriin (joskus käytetään sanoja "energiatehokkuus" ja "talousluokka").
Energialuokka on ilmoitettu jääkaapin tarrassa ja tuotekuvauksessa ja se määräytyy arvoalueella A-G, jossa:
A:sta C:hen - erittäin taloudellinen ja turistiluokka
D - väliarvo
E:stä G:hen - suuri ja erittäin korkea virrankulutus.
Kaikki menee siihen, että jonkin ajan kuluttua "luokan Super A" käsite otetaan myös kansainväliseen luokitukseen jo olemassa oleville jääkaapeille, joiden energiankulutusindikaattorit ovat paljon alhaisemmat kuin tavalliset luokka A.
Venäjän realiteetit huomioon ottaen voidaan todeta, että lisääntynyt sähkönkulutus suhteellisen alhaisilla maksuilla ei lyö kovaa kuluttajan taskua - kun taas parannetut sähköä säästävät mallit maksavat yleensä enemmän.
Siksi, kun valitset taloudellisen mallin ja sen "epätaloudellisen" vastineiden välillä, yritä selvittää, kumpi on pienempi: ero niiden kustannuksissa vai ylimääräisen kilowatin / tunnin kulutuksen kustannukset tietyn ajanjakson (1 vuosi, 2 vuotta, 5 vuotta) välillä. , 10 vuotta). Laskelma on melko mielivaltainen (sähkön hinta voi nousta tai se voi laskea), mutta sen avulla voit ainakin jotenkin orientoitua ominaisuuksien kuivissa luvuissa.
On kuitenkin muita tapoja säästää kustannuksia ja säästää energiaa, jotka eivät vaadi lisäponnistuksia:
1. Jäähdytä kuuma ruoka huoneenlämpöiseksi ennen kuin laitat sen jääkaappiin.
2. Vältä tarpeetonta oven avaamista äläkä jätä sitä auki pitkäksi aikaa;
3. Muuta termostaatin asentoa riippuen jääkaapin täytöstä tuotteilla;
4. Jos et aio säilyttää ruokaa pakastimessa kuukausiin, älä aseta alinta säilytyslämpötilaa sinne.
Älä sijoita jääkaappia liesien, uunien, lämpöpatterien tai vastaavien lämmönlähteiden lähelle.

Mikä jääkaappi on parempi ostaa?
Mikä jääkaappi on parempi ostaa?
Mikä jääkaappi on parempi ostaa?
Mikä jääkaappi on parempi ostaa? Mikä jääkaappi on parempi ostaa? Mikä jääkaappi on parempi ostaa?Home | Articles

May 22, 2024 20:59:48 +0300 GMT
0.024 sec.

Free Web Hosting