Kuinka valita oikea pesupölynimuri vesisuodattimella

Vesisuodattimella varustettu pesupölynimuri kuuluu kuivaimureihin ja tarjoaa myös korkealaatuisen siivouksen (mukaan lukien ilma). Näissä pölynimureissa käytetty ilmanpuhdistustekniikka auttaa vähentämään pölypäästöjä jopa 0,001 %, mikä on uskomattoman korkea luku. Vesisuodattimella varustettu pesupölynimuri ei ainoastaan puhdista tiloja, vaan myös puhdistaa ja kostuttaa ilmaa, mikä vaikuttaa suotuisasti huoneen ympäristöön. Tällaisessa pölynimurissa imuteho on vakioarvo koko puhdistuksen ajan, mutta kuivakootuissa pölypussilla varustetuissa imureissa imuteho pienenee pussin täyttyessä. Pesupölynimurin valinta on sama vastuullinen tapahtuma kuin Indesit, Ariston pesukoneiden korjaus.
Vesisuodattimella varustetuissa pölynimuissa tämä puhdistusmenetelmä tarjotaan: roskien ja pölyn hiukkaset imetään pölynimurin runkoon ja kulkevat sitten siellä olevan veden läpi. Kaikki raskaat roskat uppoavat välittömästi, laskeutuvat pohjalle. Kevyt pöly pysyy edelleen kuivana. Veden yläpuolella oleva erotin auttaa pääsemään eroon tällaisesta pölystä. Erotin on ontto sylinteri, jonka sivupinta koostuu erityisesti muotoilluista pitkittäislevyistä. Pyörii suurella nopeudella, se luo ilma-vesipyörteen aivan veden pinnan yläpuolelle, minkä seurauksena veteen putoaa märkiä pölyhiukkasia, itiöitä, siitepölyä jne. Erottimen suuren pyörimisnopeuden sekä terien erityisen rakenteen vuoksi muta- ja vesisuspensio laskeutuu vähitellen veteen. Näin lialta ja vedestä puhdistettu ilma imetään erottimeen ja puhalletaan sitten ulos pölynimurista. On syytä huomata, että joissakin vesisuodattimella varustetuissa pesupölynimureissa käytetään HEPA-hienosuodattimia ilman puhdistamiseen.
Vesisuodattimella varustetut pölynimurit mahdollistavat kuivapesun lisäksi myös pysty- ja vaakapintojen märkäpuhdistuksen (pörröiset ja sileät), mukaan lukien laatat, parketti, matot, linoleumi, pehmustetut huonekalut, auton sisätilat ja patjat. Juuri nämä pesupölynimurit keräävät nestettä, poistavat likaa, pesevät ikkunoita ja käsittelevät putkien tukoksia.

Kuinka valita oikea pesupölynimuri vesisuodattimella
Kuinka valita oikea pesupölynimuri vesisuodattimella
Kuinka valita oikea pesupölynimuri vesisuodattimella
Kuinka valita oikea pesupölynimuri vesisuodattimella Kuinka valita oikea pesupölynimuri vesisuodattimella Kuinka valita oikea pesupölynimuri vesisuodattimellaHome | Articles

April 25, 2024 01:48:20 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting