LED-terävät televisiot eri kokoisina

Led-televisioiden valmistaja Sharp on laajentanut HDTV-valikoimaansa tuomalla markkinoille uuden AQUOS-mallin nimeltä 80LE632U-LC. Uutuus on varustettu 80 tuuman lävistäjällä, ja Japanin johtavan valmistajan mukaan terävä Led TV on markkinoiden suurin sisäänrakennetulla LED-taustavalolla varustettu LCD-televisio.
Mutta 80-tuumainen AQUOS LC-80LE632U Sharp ei kuulu Elite-luokan malliin, sen toiminnallisuus on luokkaa, se sisältää ainutlaatuisen LED-taustavalon, se tukee Full HD:tä suurella 1920 x 1080 pikselin resoluutiolla. Huomionarvoista on myös sisäänrakennettu kaksois-USB-portti ja 120 Hz:n virkistystaajuus, jonka avulla voit osoittaa selkeän ja laadukkaan kuvanvaihdon myös aktiivisissa dynaamisissa kohtauksissa.
Uuden sukupolven Sharp LED -televisiot erottuvat sisäänrakennetusta Wi-Fi-yhteydestä sekä mahdollisuudesta käyttää välittömästi suosittuja online-portaaleja, kuten Netflixiä tai VUDU:ta, sekä 80 tuuman AQUOS LC-80LE632U Sharp LED -television toimituksesta. alkaa tämän vuoden lokakuun alussa suositushintaan 5 500 dollaria. Kuka tahansa voi tilata HDTV:tä juuri nyt alle 5 000 dollarilla.
Valmistaja LG valmistautuu laajentamaan investointejaan OLED-teknologiaan nostamalla tämän alan tukia 2,9 miljardiin dollariin vuoden 2014 toisella puoliskolla. Yhtiön näyttökehitys- ja valmistusyksikköä modernisoidaan suunnitelmien toteuttamiseksi ja julkaisee vuoden 2012 puoliväliin mennessä ensimmäisenä samankaltaisten televisioiden markkinoilla 55 tuuman OLED-televisiot.
Investointi mahdollistaa niin sanottujen 8,5 sukupolven 220×250 cm:n lasisubstraattien tuotannon, Nikkei lainasi LG:n näytönjohtajan Young-soo Kwonin sanoja. Edistyksellisellä Organic Light Emitting Diode (OLED) -paneelilla on monia etuja LCD-näyttöihin verrattuna, sillä siinä on tarkempi ja terävämpi värien toisto, pienempi virrankulutus ja paljon ohuempi muotoilu. Suurin ongelma on OLED-paneelien suhteellisen korkea hinta.

LED-terävät televisiot eri kokoisina
LED-terävät televisiot eri kokoisina
LED-terävät televisiot eri kokoisina
LED-terävät televisiot eri kokoisina LED-terävät televisiot eri kokoisina LED-terävät televisiot eri kokoisinaHome | Articles

May 22, 2024 20:41:19 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting