Fordele ved DVB-T

DVB-T-standarden bruger specielle moduleringsteknikker og beskyttelsesintervaller kombineret med hurtig Fourier-transformation for at give den højeste støjimmunitet. Det giver dig mulighed for at variere graden af sikkerhed, transmissionshastighed og fejlkorrektion. Disse muligheder gør det muligt at skabe jordbaserede digitale tv-systemer, der er optimale for hver lokalitet eller by.
Som et resultat af den hurtige Fourier-transformation er der 6817 smalbåndsbærere i 8k-tilstanden og 1705 bærere i 2k-tilstanden ved udgangen af senderen. Et vist antal bærebølger undertrykkes ved modtagepunktet som følge af interferens, de resterende gennemgår en invers Fourier-transformation ved modtageren, og et uforvrænget signal opnås ved udgangen.
Fordelen ved DVB-T er muligheden for at modtage tv-programmer i tilfælde af overlappende zoner med pålidelig modtagelse af flere tv-centre, der opererer på samme frekvens. Synkronisering af telecentre sker i henhold til frekvensstandarden for enhver tilgængelig satellit. Naturligvis skal alle telecentre, der sender 6-7 nationale programmer på én udbyder, transmittere programpakken samtidigt og identisk.
Det er muligt, ved at ændre parametrene for det udsendte signal, korrigere fejl og modulationstyper, at opnå en bred vifte af transmissionshastigheder fra 4,98 til 31,67 Mbps i 8 MHz frekvensbåndet.
Stiller vi os selv meget beskedne krav til transmissionskvalitet (2 Mbps), så svarer det til 2-16 tv-programmer på én bærefrekvens. Eller halvt så meget (op til 8 programmer) ved 4 Mbps med bedre kvalitet. I modsætning til ATSC er de transmitterede tv-programmer ikke på nogen måde forbundet med strukturen af signalerne, og både standard- og high definition tv-formater med 525 og 625 linjenedbrydning kan være til stede i én transportstrøm.

Fordele ved DVB-T
Fordele ved DVB-T
Fordele ved DVB-T
Fordele ved DVB-T Fordele ved DVB-T Fordele ved DVB-THome | Articles

May 21, 2024 17:39:00 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting