De mest rummelige moderne side-by-side køleskabe

Mange af jer har sikkert hørt om sidebyside køleskabe. Dette udtryk bruges til at henvise til køleudstyr, der har hængslede døre svarende til dem, der bruges i skabe. KØLESKABE SIDEBYSIDE - multikammer. De kan have to, tre eller flere kameraer, som er placeret præcis "side om side". En sådan bolig, nemlig på samme niveau, blev designet til den mest bekvemme brug. Enig, et køleskab, der ikke er højt, men samtidig bredt, er meget mere bekvemt at bruge end et højt - lodret.
KØLESKABER SIDEBYSIDE er som regel kendetegnet ved muligheden for uafhængig temperaturstyring i alle kamre, på trods af at de kan være enkeltkompressorer. Enhederne fungerer ved tvungen cirkulation af luftstrømme og er udstyret med specielle ikke-frysende vægge. I nogle modeller kan de også være selvoptøende. Sidebyside køleskabe har to til seks døre.
Kamre af hængslede køleskabe fungerer på en sådan måde, at betingelserne for opbevaring af produkter kan kaldes optimale. Desuden betyder produkternes tilstand ikke det mindste. De kan være friske og opbevares ved positive temperaturer, super-afkølede, kræver nul temperatur og frosne, hvilket kræver en kold atmosfære op til -18. Nogle modeller af sidebyside køleskabe er også udstyret med enheder, der garanterer antibakteriel behandling.
Dit eksisterende køleskab ved siden af vil ikke kræve manuel optøning, lang optøning, men det vil give næsten øjeblikkelig afkøling af varm mad, og også, hvis det er nødvendigt, hurtig nedfrysning. Generelt afhænger prestigen af sidebyside-modeller i høj grad af antallet af elementer, som de er udstyret med. For eksempel kan et swing-out køleskab prale af tilstedeværelsen af infrarøde lamper, lugtabsorbere, specielle isgeneratorer, dispensere til fremstilling og bekvem servering af is til spisning, vandkølere med forsyning direkte fra den lukkede dør osv. Derudover er disse moderne enheder elektronisk styret, "i stand til" at udføre selvdiagnose, kan indeholde en indbygget bar, videoudstyr, en computer og andre "delikatesser".
Når vi taler om sidebyside-køleskabe, kan vi med fuld tillid konstatere, at det netop er sådanne enheder, der repræsenterer fremtidens teknologi, hvis formål er at give komfort og hygge til sin ejer.

De mest rummelige moderne side-by-side køleskabe
De mest rummelige moderne side-by-side køleskabe
De mest rummelige moderne side-by-side køleskabe
De mest rummelige moderne side-by-side køleskabe De mest rummelige moderne side-by-side køleskabe De mest rummelige moderne side-by-side køleskabeHome | Articles

June 13, 2024 20:41:11 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting