Kuinka valitset taulutietokoneen

Tablettitietokoneiden suosio on tällä hetkellä vasta kiihtymässä. Niiden mitat, paino ja toiminnot kehittyvät jatkuvasti ja ovat tietotekniikan kehityksen tahdissa. Yhä useammat yritykset tarjoavat tabletteja markkinoilla, ja yksinkertaisen maallikon on joskus vaikea valita näistä laitteista. Täällä yritämme auttaa sinua ja vastata kysymykseen: kuinka valita tablettitietokone?
Kannattaa aloittaa määritelmistä ja selvittää mikä on tablettitietokone? Itse asiassa useita laitteita on piilotettu yhden nimen alle. Harkitse yleisimpiä niistä. Se on tablettitietokone ja internettabletti.
Ensimmäinen tyyppi on tavallinen täysimittainen tietokone, ero perinteiseen kiinteään henkilökohtaiseen tietokoneeseen on vain sen muototekijä, yksinkertaisesti sanottuna se näyttää hyvin suurelta tabletilta. Ulkoisten laitteiden kanssa työskentelyä varten siinä on kaikki mahdolliset liitännät ja voit liittää siihen näppäimistön ja hiiren sekä kaikki tavalliset laitteet toimistotyöskentelyyn. Tällaiseen tietokoneeseen on asennettu Windows-perheen tai Linux- tai Mac OS -käyttöjärjestelmän täydet versiot.
Erikseen se on sanottava Internet-tabletista. Siinä yhdistyvät kaksi laitetta, älypuhelin ja kannettava tietokone, ja sen kiistaton etu on kompakti. Nykyaikaiset Internet-tabletit ovat koostaan huolimatta varsin toimivia ja keskittyvät pääasiassa Internetin ja verkkosovellusten parissa työskentelemiseen. Kaikki Internet-tabletit ovat yhteensopivia henkilökohtaisen tietokoneen kanssa, ja niihin voidaan muodostaa yhteys tiedostojen jakamista ja muita toimintoja varten. Tällaisten tablettien yleisimmät käyttöjärjestelmät ovat Android ja iOS. Näillä järjestelmillä valmistetaan suurin osa nykyaikaisista tableteista.
Nyt kun Internet-tablettien ja tablet-tietokoneiden ero on selvitetty, voimme tarkastella nettitabletteja lähemmin ja selvittää, mihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota valinnassa.
Yksi digitaalisen laitteen ostamisen tärkeimmistä kysymyksistä, johon sinun on itse vastattava, on kysymys, miksi tarvitsen sitä? Mihin tehtäviin tarvitset tabletin? Jos etsit keveyttä, kompaktisuutta, liikkuvuutta, helppokäyttöisyyttä Internetissä ja netissä surffausta pelien kanssa, tämä laite on sinua varten.
Ulkonäkö ja ergonomia
Yksi ostajan tärkeimmistä kriteereistä on laitteen ulkonäkö. Kuten he sanovat, heidät kohtaavat vaatteet. Nykyään sinulle tarjotaan satoja malleja eri valmistajilta, joista kaikissa on omat sirut, joista yksi voi olla laitteen kauneus. Toisin sanoen maulle ja värille ei ole tovereita. Tässä on syytä tehdä varaus, että ulkoisen houkuttelevuuden takana voi olla huono täyttö tai muita epämiellyttäviä hetkiä, esimerkiksi tabletin huono ergonomia. Asian selvittämiseksi on kaksi tapaa, joista ensimmäinen on lukea laitteesta arvosteluja erikoistuneilta foorumeilta ja verkkosivustoilta, turvautua asiantuntijoiden apuun tai varmistaa laitteen helppokäyttöisyys katsomalla ja tutkimalla sitä.
prosessori
Tabletin täyttö on toinen tärkein yksityiskohta. Prosessori on tabletin sydän, tietysti, sillä ei ole samaa tehoa kuin pöytätietokoneissa, koska se ei suorita monimutkaisia matemaattisia operaatioita. Jos olet tavallinen käyttäjä ja aiot yleensä surffata Internetissä etsiessään mielenkiintoista tietoa, prosessori, jonka kellotaajuus on 600-800 MHz, sopii sinulle. Jos aiot pelata ja katsella videoita, kiinnitä huomiota tehokkaampiin malleihin.
Muisti
Ensinnäkin on syytä erottaa RAM ja sisäänrakennettu muisti. Ensimmäinen vaikuttaa toimintojen nopeuteen, ja toinen vastaa tietojen tallentamisesta. RAM-muistilla kaikki on selvää, mitä enemmän sitä on, sitä parempi, samoin kuin toisella. On muistettava, että muistikortteja myönnetään tietojen tallentamiseen tarkoitetun muistin lisäämiseksi, joten sen määrää voidaan lisätä.
Käyttöjärjestelmä
Kuten edellä mainittiin, tablettien käyttöjärjestelmämarkkinoiden johtajia ovat Google Androidilla ja Apple iOS:llä. Windows Phone on kutsuttu astumaan heidän kannoillaan, mutta se on suosioltaan huomattavasti heikompi kuin kaksi ensimmäistä. Jommankumman käyttöjärjestelmän eduista on monia mielipiteitä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota:
Ostamalla iPadin sinusta tulee onnellinen iOS:n omistaja. Se on nopea, vakaa käytössä ja epätavallisen houkutteleva. Sen haittoja ovat suuri määrä maksullisia sovelluksia, haitat tiedostojen lataamisessa tietokoneelta ja yhteensopivuuden puute Flash-soittimen kanssa, eli erilaisia swf-laajennuksella varustettuja animaatioita ei näytetä iOS-tabletissasi.
Jos sinulla on Android-laite, olet kenties "suosituimman" käyttöjärjestelmän omistaja tänään. Siinä ei ole kaikkia yllä olevia haittoja, se on joustava asetuksissa, sillä on päivitysmahdollisuus ja joukko sovelluksia Android Marketissa.
Tablet-laitteille on muitakin käyttöjärjestelmiä, mutta ne eivät ole niin suosittuja Venäjällä, emmekä kiinnitä niihin huomiota.
Näyttö ja diagonaali
Tämä ominaisuus voi vaihdella välillä 4-11 tuumaa. Laitteen hinta voi monella tapaa riippua tästä parametrista. Jos haluat surffata Internetissä mukavasti, tablettitietokone, jonka lävistäjä on 10 tuumaa, sopii sinulle.
Tableteissa on kosketusnäyttö, on syytä huomata, että kosketusnäyttöjä on kapasitiivisia ja resistiivisiä. Kapasitiiviset reagoivat kevyeen sormien kosketukseen, mutta eivät sovellu kosketukseen kynällä, ja resistiiviset on suunniteltu kynille, mutta kyky koskettaa sormilla on myös olemassa, mutta sinun on painettava näyttöä vaivalla. Tällä hetkellä kapasitiivinen näyttöjen valikoima on yleistynyt.
Akun kesto
Erittäin tärkeä parametri, johon sinun tulee kiinnittää huomiota. Tabletin energiaintensiivisin osa on näyttö, tietysti mitä suurempi se on, sitä nopeammin akku tyhjenee. Kiinnitä huomiota akun kapasiteettiin, on toivottavaa, että se on vähintään 2400 mAh, tämä riittää 4-6 tunnin jatkuvaan käyttöön.
Toinen tärkeä seikka on paino, kaikki riippuu mieltymyksistäsi, nykyään valmistajat ovat helpottaneet mallejaan huomattavasti tekniikan ansiosta, eikä valinnassa ole suuria ongelmia.
Langattomat sovittimet
Internetissä ja verkkosovelluksissa työskentely on tablettien päätarkoitus, joten ne on varustettava Wi-Fi- ja 3G-sovittimilla. Toistaiseksi kolmannen sukupolven verkot ja langattomat Wi-Fi-yhteydet ovat saatavilla Venäjällä lähes kaikilla paikkakunnilla.
Tabletin runko
Yleensä runko on valmistettu metallista tai muovista. Luonnollisesti metallikotelo on paljon vahvempi kuin muovi. Huomaa, että kotelo ei "purista" käsissä ja näyttää kokonaisvaltaiselta. Kaikille poikkeuksetta Internet-tableteille kannattaa kuitenkin ostaa kotelo. Se säästää tablettisi naarmuilta ja ei-toivotuilta tahroilta.

Kuinka valitset taulutietokoneen
Kuinka valitset taulutietokoneen
Kuinka valitset taulutietokoneen
Kuinka valitset taulutietokoneen Kuinka valitset taulutietokoneen Kuinka valitset taulutietokoneenHome | Articles

May 28, 2024 01:58:42 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting