Pölynimurit ja niiden tyypit: kaikki valinnan yksityiskohdista

Tiedämme kaikki, kuinka tärkeä laadukas pölynimuri on: sen lisäksi, että sen avulla voimme tehdä kodistamme siistimmän, laadukas hyllyjen puhdistus tällä hyödyllisimmällä kodinkoneella auttaa välttämään monia terveysongelmia. Ongelmana on kuitenkin se, että kaikki pölynimurit eivät pysty tarjoamaan näin erinomaisia tuloksia. Artikkelissamme yritimme kerätä käytännöllisimpiä vinkkejä niiden valitsemiseen, joiden avulla voit ostaa todella laadukkaan ja toimivan mallin, joka ei vain täytä kaikkia vaatimuksiasi, vaan ei myöskään voi lyödä reikää perheesi budjettiin.
Valintakriteerit
Kaikki pölynimurit on jaettu kahteen ryhmään - kuiva- tai märkäpuhdistukseen. Kuivapesulaitteet erottuvat edullisesta hinnasta, erilaisista malleista, pienistä mitoista ja painosta. Pesupölynimuri on välttämätön lattioiden pesuun, yhdistää sekä kuiva- että märkäpuhdistuksen, sillä voidaan puhdistaa mattoja ja pehmustettuja huonekaluja, mutta sen vaikuttava koko, ylläpidon monimutkaisuus ja suuri virrankulutus eivät salli sitä liian usein.
Valta ei ole pahe. Valmistajat ilmoittavat yleensä imutehon ja virrankulutuksen. Tehonkulutus luonnehtii pölynimurin energiankulutusluokkaa (mitä korkeampi se on, sitä enemmän tämäntyyppisillä laitteilla on lisävaihtoehtoja), mutta se ei vaikuta imutehosta riippuvaiseen puhdistuksen laatuun. Sattuu niin, että samalla energialuokalla imuaste on erilainen eri malleissa. Tehonsäätimellä varustetut pölynimurit ovat erittäin käteviä. Yleensä sinun tulee valita teho välillä 300-450 wattia.
Suodatinjärjestelmä. Ensinnäkin imetty ilma pääsee pölynkerääjään. Se voi olla joko "pussityyppinen" - kangas- tai paperipussin muodossa - tai syklonityyppinen, jossa lika kerätään erityiseen säiliöön. Molemmissa on haittoja: paperi- ja kangaspussit on vaihdettava ostamalla uudet, ja syklonisuodattimet tekevät pölynimurista kömpelöä ja lisäävät melutasoa. Nykyaikaiset pölynimurit on varustettu pölynkerääjän lisäksi lisäsuodattimilla, jotka puhdistavat ja desinfioivat ulos tulevan ilman.
Suuttimien tyypit. Tärkeimmät suuttimet ovat harjat sileille lattioille ja harjat mattoille sekä rakosuutin. Erittäin hyödyllinen turboharja, jonka sisällä on pyörivä rulla - sen avulla on helppo kerätä karvoja ja eläimenkarvoja lattialta. Näiden parametrien lisäksi on syytä arvioida käytön aikana syntyvän melun taso, letkun ja johdon pituus sekä pölysäiliön täyttöilmaisimen olemassaolo. Jokainen lisävaihtoehto maksaa rahaa, mutta ne maksavat itsensä todella kätevän ja luotettavan yksikön käytön aikana.

Pölynimurit ja niiden tyypit: kaikki valinnan yksityiskohdista
Pölynimurit ja niiden tyypit: kaikki valinnan yksityiskohdista
Pölynimurit ja niiden tyypit: kaikki valinnan yksityiskohdista
Pölynimurit ja niiden tyypit: kaikki valinnan yksityiskohdista Pölynimurit ja niiden tyypit: kaikki valinnan yksityiskohdista Pölynimurit ja niiden tyypit: kaikki valinnan yksityiskohdistaHome | Articles

March 3, 2024 16:45:38 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting