Jääkaappitilat

Jääkaappia valittaessa on perustuttava siinä säädettyihin tiloihin sekä kaikkiin sen toimintoihin, joista voi olla hyötyä käytön aikana. Superpakastustila on hyödyllinen, jos haluat pakastaa valtavan määrän ruokaa. Mutta tämä tila on myös tarpeen kammion valmistelemiseksi lämpötilan nostoprosessia varten. Tämä tila on otettava käyttöön etukäteen. Muutaman tunnin sisällä kammion lämpötila voi laskea -18 astetta -24 asteeseen. Heti kun suuri määrä ei-pakastettua ruokaa asetetaan kammioon, sen lämpötila nousee välittömästi. Jos "superfreeze"-tilaa käytetään, tämä prosessi ei ole kauhea tuotteille. Sen avulla voit pakastaa suuren määrän marjoja ja hedelmiä kesällä. Tuotteille on tärkeää, että lämpötilasulku ylittää nollarajan. Mikäli raja ylitetään riittävän nopeasti, tuotteet säilyttävät luonnollisemman maun myös pakastamisen jälkeen.
Tämä ominaisuus on luontainen juuri "superfreeze"-tilan käytön aikana. Muuten ruoka menettää pakastuksen aikana luonnollisen makunsa ja sen mukana ravintoaineet. Pakastusprosessi on tehokas, jos tuotteet ensin jaetaan pieniksi paloiksi. Joten jäätyminen on nopeampaa. Pakastusta varten on valmistettava erityiset pakkaukset.
Jääkaappiosasto voidaan varustaa alijäähdytystoiminnolla. Sitä voidaan verrata samaan "superfreeze"-toimintoon, joka löytyy pakastimesta. Täällä lämpötilajärjestelmä jäähdytetään välittömästi +2 asteeseen. Kaikkien juuri jääkaappiin asetettujen tuotteiden jäähdytysprosessi sujuu nopeammin. Kuten tiedät, kesällä huoneeseen tuotujen tuotteiden lämpötila on melko korkea. Jos ne laitetaan välittömästi jääkaappiin, sen sisällä oleva lämpötila nousee välittömästi.
Ja kuten tiedät, lämpötilan nousu vaikuttaa haitallisesti kaikkiin, jotka ovat jo sen sisällä. "Supercooling"-tilan käyttö pystyy jäähdyttämään kaikki uudet tuotteet melko nopeasti. Ja tämän lisäksi hyödyllinen tila huolehtii niistä tuotteista, jotka ovat jo jääkaapissa.

Jääkaappitilat
Jääkaappitilat
Jääkaappitilat
Jääkaappitilat Jääkaappitilat JääkaappitilatHome | Articles

June 15, 2024 05:33:17 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting