Moderni vallankumouksellinen iPod touch

iPod touch -soittimet ovat aina olleet erittäin suosittuja ostajien keskuudessa. Apple julkaisee vuosittain uusia malleja vastaavista tuotteista tukeakseen tätä lisääntynyttä kysyntää.
Ipod touch -soitin erottuu muista malleista kätevän suunnittelun ja sopivien mittojen ansiosta. Se on täydellinen tarkoitukseen, johon kuuluu musiikin kuuntelu. Ipod touch -soittimen suunnitteluominaisuudet perustuvat pitkänomaisen rungon, pienen kosketusnäytön ja kosketuspyörän taitavaan yhdistelmään. Juuri tämä muotoilu pysyi uusien mallien julkaisemisesta huolimatta ennallaan.
Jos tarkastelemme yrityksen uuden näytteen tuotteita, voimme nähdä, että kaikkien niin rakastaman ipod touch -soittimen muoto ja muotoilu ovat muuttuneet dramaattisesti. Nyt ostajat voivat ostaa malleja, joissa muoto muistuttaa neliötä, pyörää ei tule, koska se on korvattu kosketusnäytöllä. Ipod touch -soittimille ominaisen oudon muotoilun sijaan voit nyt nähdä Iosin kuvakkeet, jotka ovat nyt saaneet paljon suosiota.
Jos tarkastelemme ipod touch -soitinta sen toiminnallisuuden suhteen, voidaan huomata, että se ei tarjoa mahdollisuutta asentaa muita lisäohjelmia kuin ne, jotka ovat jo saatavilla. Ei myöskään ole mahdollisuutta poistaa sisäänrakennettuja ohjelmia. Lisäksi uusien mallien omistajat eivät voi vain tehdä videoita soittimella, vaan myös katsella sitä. Jos otamme huomioon lisäominaisuuksien olemassaolon soittimessa sen päätarkoituksen, eli musiikin kuuntelun, lisäksi, on syytä sanoa, että se mahdollistaa kuvien katselun. Myös soittimessa voit laskea juoksumatolla kurssien aikana kuljetun matkan "Fitness"-nimisen erityisen sovelluksen ansiosta.
Soittimella on mahdollisuus kuunnella radioasemia, mutta siinä ei ole ääninauhuria. Käytön helpottamiseksi kotelon takana on erityinen klipsi, jolla voit kiinnittää soittimen vaatteisiisi.

Moderni vallankumouksellinen iPod touch
Moderni vallankumouksellinen iPod touch
Moderni vallankumouksellinen iPod touch
Moderni vallankumouksellinen iPod touch Moderni vallankumouksellinen iPod touch Moderni vallankumouksellinen iPod touchHome | Articles

July 23, 2024 09:12:20 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting