Kuinka monta vaihtoehtoa iPadille on olemassa

Huolimatta ipad-laitteen olemassa olevasta "persoonallisuuskultista" elektronisen viihteen harrastajien keskuudessa, monet kuluttajat katsovat jo markkinoita kiinnostuneena, onko ipadille ilmestynyt arvokas vaihtoehto? Tietysti ipadilla on paljon etuja, mutta älä unohda joitain tämän tabletin "haittoja". Useimmiten vaihtoehtoista ipad-versiota etsivien keskuudessa voidaan kuulla Applen elektronisten laitteiden syytökset pienestä muistimäärästä ja kyvyttömyydestä työskennellä Flash-videon kanssa. Hyvin usein ipad-kehittäjiä muistetaan "lämmöllä sanalla" siitä, että he eivät asentaneet verkkokameraa ja USB-porttia laitteeseen.
Nyt vaihtoehtoiset kehitystyöt, joiden on kilpailtava ipadin kanssa ostajien sydämistä, ovat vasta alkamassa tiensä markkinoille, joten meidän on otettava huomioon potentiaaliset kilpailijat todellisten kilpailijoiden sijaan. Esimerkiksi HP Slate -laitteessa, jonka tuleva hinta on ilmoitettu viidensadan ruplan tasolla, tulee olemaan 10 tuuman näyttö, käyttöjärjestelmänä Windows 7 ja vaihtoehdon mukaan se, mitä alkuperäisessä ei ole - USB- ja Flash-tuki. Onko tämä vaihtoehtoinen versio ipadista vai olisi oikeampaa kutsua sitä näppäimistöttömäksi netbookiksi, näyttää käyttökokemuksen kesäisen ilmestymisen jälkeen hyllyille.
Muita "vaihtoehtoja", jotka haastavat ipadin hegemonian, myydään jo vahvasti Yhdysvalloissa. Se on 12 tuuman Fusion Garage JooJoo, joka perustuu Intel Atom OS -käyttöjärjestelmään, pystyy HD-videota ja vähittäismyyntihinta 499 dollaria. Ja paljon pienempi Dell Mini 5, jossa on 5 tuuman näyttö ja vaihtoehtoinen Android-käyttöjärjestelmä iPadille. Uusimman vaihtoehtoisen tabletin etuja ovat sen päivittäisen käytön mukavuus, koska se ei vie paljon tilaa, sekä Googlen nopea kehitys, joka tarjoaa laitteelle monia nykyaikaisia ohjelmia ja palveluita.
Sekä ipad-fanien että sen vastustajien keskuudessa elpymisen aiheuttaneen Microsoft Courier -laitteen ilmestyminen markkinoille on edelleen kyseenalainen. Kehittäjät näyttivät erittäin mukavia luonnoksia ja ilmoittivat melko viettelevistä vaihtoehtoisista parametreista, jotka koostuvat kaksoisnäytöstä, epätavallisista suunnitteluratkaisuista, miellyttävästä koosta ja kynän läsnäolosta. Kävi ilmi, että tämä iPad-vaihtoehto väittää olevansa enemmän kuin pelkkä viihdelaite. Työväline tai luovuuden apulainen - tämä on vaihtoehtoisen ja epätavallisen Microsoft Courierin rooli. Mutta vielä ei ole selvää, saadaanko tämä hanke loogiseen päätökseen.

Kuinka monta vaihtoehtoa iPadille on olemassa
Kuinka monta vaihtoehtoa iPadille on olemassa
Kuinka monta vaihtoehtoa iPadille on olemassa
Kuinka monta vaihtoehtoa iPadille on olemassa Kuinka monta vaihtoehtoa iPadille on olemassa Kuinka monta vaihtoehtoa iPadille on olemassaHome | Articles

July 19, 2024 14:22:52 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting