Sådan vælger du den rigtige vaskestøvsuger med aquafilter

En vaskestøvsuger med vandfilter hører til tørstøvsugere, og yder desuden rengøring af høj kvalitet (inklusive luft). Luftrensningsteknologien, der bruges i disse støvsugere, hjælper med at reducere støvemissioner med op til 0,001%, hvilket er et utroligt højt tal. En vaskestøvsuger med et vandfilter vil ikke kun rense lokalerne, men også rense og befugte luften, hvilket har en gavnlig effekt på miljøet i rummet. Sugeevnen i sådan en støvsuger er en konstant værdi gennem hele rengøringen, men i tørmonterede støvsugere med støvposer falder sugekraften i takt med at posen fyldes op. Valget af en vaskestøvsuger er den samme ansvarlige begivenhed som reparationen af Indesit, Ariston vaskemaskiner.
I støvsugere med vandfilter er denne rengøringsmetode tilvejebragt: partikler af snavs og støv suges ind i støvsugerlegemet og passerer derefter gennem vandet, som er placeret der. Alt tungt affald synker straks, sætter sig til bunds. Let støv forbliver stadig tørt. En separator placeret over vandet hjælper med at slippe af med sådant støv. Udskilleren er en hul cylinder, hvis sideflade består af specialformede langsgående plader. Den roterer med stor hastighed og skaber en luft-vand hvirvelvind over selve vandoverfladen, på grund af hvilken vand dråber våde støvpartikler, sporer, pollen osv. På grund af separatorens høje rotationshastighed samt på grund af knivenes specifikke design, sætter en suspension af mudder og vand sig gradvist ned i vandet. Luften, der således er renset for snavs og vand, suges ind i separatoren og blæses derefter ud af støvsugeren. Det er værd at bemærke, at i nogle vaskestøvsugere med vandfilter bruges HEPA-finfiltre til at rense luften.
Støvsugere med aquafilter tillader udover kemisk rensning også våd rengøring af lodrette og vandrette overflader (fluffy og glatte), herunder fliser, parket, tæpper, linoleum, polstrede møbler, bilinteriør og madrasser. Det er disse vaskestøvsugere, der opsamler væske, fjerner snavs, vasker vinduer og håndterer tilstopninger i rør.

Sådan vælger du den rigtige vaskestøvsuger med aquafilter
Sådan vælger du den rigtige vaskestøvsuger med aquafilter
Sådan vælger du den rigtige vaskestøvsuger med aquafilter
Sådan vælger du den rigtige vaskestøvsuger med aquafilter Sådan vælger du den rigtige vaskestøvsuger med aquafilter Sådan vælger du den rigtige vaskestøvsuger med aquafilterHome | Articles

June 21, 2024 23:34:18 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting