Klima- og køleskabsfaciliteter

Ethvert køleskab har sine egne indikatorer, hvor det fungerer normalt. Det kan for eksempel være den omgivende temperatur. Disse parametre indgår i de bestemmende parametre ved bestemmelse af klimaklassen for hvert køleskab. Der er flere typer klimaklasser:
1. Klasse N (normal). Den antager en omgivelsestemperatur på +16 - +32 grader.
2. Klasse SN (subnormal). Her ligger temperaturen fra +10 til +32 grader.
3. Klasse ST (subtropisk). Den omgivende temperatur er +18 til +38 grader.
4. Klasse T (tropisk). Temperaturen kan være fra +18 til +43.
Vores marked har for det meste køleskabe, der tilhører den "normale" og "subnormale" (N eller SN) klimaklasse. Men på grund af det faktum, at sommerperioden er ret varm og har en temperatur meget højere end +32 grader, begyndte producenterne at tænke på multi-klasse køleskabe. I øjeblikket produceres køleskabe af N-ST- eller SN-ST-klassen. Som følge heraf har køleskabets temperaturgrænser en udvidet værdi.
Valget af et køleskab skal nødvendigvis ledsages af en undersøgelse af klimaklassen. Alle interne driftsforhold for dette køleskab skal nøjagtigt svare til dets ydeevne. Ethvert køleskab er også udstyret med alle de nødvendige faciliteter til komfortabel brug. For eksempel har hvert køleskab hylder, der er lavet af plastik. Men der kan være metal- eller glashylder. De mest bekvemme hylder er glas. De er lavet af hærdet glas. Sammen med deres utrolige holdbarhed er de nemme at rengøre og har en perfekt flad overflade. Derudover har hver hylde låse, der ikke tillader, at hylden falder ud under fjernelse af produktet.
Hvert køleskab har en bred vifte af hyldemuligheder. Højden på hylderne afhænger helt af ejerens ønske. Ved hjælp af en eller to pærer oplyses køleskabet. Belysning skal placeres i forkant mod indersiden. For et bekvemt arrangement af flasker tilbydes beslag. Nogle køleskabe kan have ekstra belysning. Oftest denne dør. En hjemmebar kan indbygges i døren til køleafdelingen. Der kan endda være faciliteter til at levere koldt vand og is. For at gøre dette er de specielt forbundet til vandforsyningen.

Klima- og køleskabsfaciliteter
Klima- og køleskabsfaciliteter
Klima- og køleskabsfaciliteter
Klima- og køleskabsfaciliteter Klima- og køleskabsfaciliteter Klima- og køleskabsfaciliteterHome | Articles

May 24, 2024 03:13:14 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting