Koelkast installatie

Voordat u direct met de installatie van de koelkast begint, dient u natuurlijk de bijgevoegde instructies goed te lezen. Pas daarna is het nodig om alle elektrische bedrading te inspecteren. Er mogen geen tekenen van schade aan zijn. Als die er zijn, kunt u het beste een specialist bellen om ze te verwijderen. In dit geval zijn er geen problemen met de daaropvolgende garantie. Hierna moet worden vastgesteld of de spanning in het netwerk overeenkomt met die indicatoren die acceptabel zijn voor de werking van het koelapparaat. Als er grote afwijkingen van de norm zijn, kunt u het beste een huishoudelijke transformator gebruiken bij het gebruik van de koelkast. Tijdens het aansluiten mag het netsnoer niet onder de koelkast worden gelegd. Dit kan kortsluiting veroorzaken en als gevolg daarvan brand. Om dergelijke overlast te voorkomen, kunt u deze het beste aan een condensator binden. Hiervoor is gewoon touw geschikt.
In het geval dat de BHP geaard is, is het noodzakelijk om een geschikt stopcontact te installeren. Ze zijn allemaal, zowel de stekker als het stopcontact, voorzien van drie polen. Om ervoor te zorgen dat de koelkast goed werkt, moet deze worden voorzien van vrije luchtcirculatie. De koelkast werkt als een pomp. De warmte die binnen is wordt naar buiten gepompt en afgevoerd.
De buitenkant is verwarmd. Hoe meer het voedsel in de koelkast wordt gekoeld, hoe meer de lucht in de ruimte waar de koelunit staat opwarmt. Moderne koelkasten hebben gladde wanden. De spoel is in dit geval vrij stevig aan de muur bevestigd. Het kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Tijdens de installatie van de koelkast is het noodzakelijk om een verplichte opening van minimaal vijf centimeter te laten. Koelkasten die in keukenmeubels zijn ingebouwd verdienen speciale aandacht. Het is ook noodzakelijk om alle technieken te volgen.
Veel moderne modellen zijn uitgerust met automatische sluiters, maar u kunt ze zelf maken. Hiervoor zet je de koelkast of vriezer gewoon 2 graden terug. Het wordt niet aanbevolen om koelkasten in de buurt van de kachel of het raam te installeren. De binnenkomende warmte zal de verwarming van de koelkast veroorzaken, en als gevolg daarvan een groter elektriciteitsverbruik. Als een andere optie niet mogelijk is, dan is het noodzakelijk om een scherm met een reflecterend oppervlak tussen de koelkast en de warmtebron te plaatsen.

Koelkast installatie
Koelkast installatie
Koelkast installatie
Koelkast installatie Koelkast installatie Koelkast installatieHome | Articles

May 21, 2024 09:57:32 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting