Hoe kies je de juiste wasstofzuiger met aquafilter

Een wasstofzuiger met een aquafilter behoort tot de droge stofzuigers en zorgt daarnaast voor een hoogwaardige reiniging (ook lucht). De luchtzuiveringstechnologie die in deze stofzuigers wordt gebruikt, helpt de stofemissies tot 0,001% te verminderen, wat een ongelooflijk hoog cijfer is. Een wasstofzuiger met een aquafilter reinigt niet alleen het pand, maar zuivert en bevochtigt ook de lucht, wat een gunstig effect heeft op het milieu in de kamer. De zuigkracht is bij zo'n stofzuiger een constante waarde tijdens het schoonmaken, maar bij droog gemonteerde stofzuigers met stofzakken neemt de zuigkracht af naarmate de zak vol raakt. De keuze voor een wasstofzuiger is dezelfde verantwoorde gebeurtenis als de reparatie van wasmachines van Indesit, Ariston.
In stofzuigers met een aquafilter wordt deze reinigingsmethode geboden: deeltjes vuil en stof worden in het stofzuigerlichaam gezogen en gaan vervolgens door het water dat zich daar bevindt. Al het zware puin zinkt onmiddellijk, zakt naar de bodem. Licht stof blijft nog steeds droog. Een afscheider boven het water helpt om dergelijk stof kwijt te raken. De separator is een holle cilinder waarvan het zijoppervlak bestaat uit speciaal gevormde langsplaten. Roterend met grote snelheid, creƫert het een lucht-water wervelwind boven het wateroppervlak, waardoor water natte stofdeeltjes, sporen, pollen, enz. Druppelt. Door het hoge toerental van de afscheider en door het specifieke ontwerp van de schoepen bezinkt geleidelijk een suspensie van modder en water in het water. De aldus van vuil en water gezuiverde lucht wordt in de afscheider gezogen en vervolgens uit de stofzuiger geblazen. Het is vermeldenswaard dat in sommige wasstofzuigers met een aquafilter HEPA-fijnfilters worden gebruikt om de lucht te reinigen.
Stofzuigers met een aquafilter maken naast chemisch reinigen ook het nat reinigen van verticale en horizontale oppervlakken (pluizig en glad) mogelijk, waaronder tegels, parket, tapijten, linoleum, gestoffeerde meubels, auto-interieurs en matrassen. Het zijn deze wasstofzuigers die vloeistof opvangen, vuil verwijderen, ramen wassen en verstoppingen in leidingen verhelpen.

Hoe kies je de juiste wasstofzuiger met aquafilter
Hoe kies je de juiste wasstofzuiger met aquafilter
Hoe kies je de juiste wasstofzuiger met aquafilter
Hoe kies je de juiste wasstofzuiger met aquafilter Hoe kies je de juiste wasstofzuiger met aquafilter Hoe kies je de juiste wasstofzuiger met aquafilterHome | Articles

July 22, 2024 11:22:10 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting