Klimaat- en koelkastvoorzieningen

Elke koelkast heeft zijn eigen indicatoren waarop hij normaal werkt. Het kan bijvoorbeeld de omgevingstemperatuur zijn. Deze parameters zijn meegenomen in de bepalende parameters bij het bepalen van de klimaatklasse van elke koelkast. Er zijn verschillende soorten klimaatklassen:
1. Klasse N (normaal). Het gaat uit van een omgevingstemperatuur van +16 - +32 graden.
2. Klasse SN (subnormaal). Hier varieert de temperatuur van +10 tot + 32 graden.
3. Klasse ST (subtropisch). De omgevingstemperatuur is +18 tot +38 graden.
4. Klasse T (tropisch). De temperatuur kan van +18 tot + 43 zijn.
Onze markt heeft voornamelijk koelkasten die behoren tot de “normale” en “subnormale” (N of SN) klimaatklasse. Maar vanwege het feit dat de zomerperiode behoorlijk heet is en een temperatuur heeft die veel hoger is dan +32 graden, begonnen fabrikanten na te denken over koelkasten met meerdere klassen. Momenteel worden koelkasten van de N-ST- of SN-ST-klasse geproduceerd. Als gevolg hiervan hebben de temperatuurgrenzen van de koelkast een uitgebreide waarde.
De keuze van een koelkast moet noodzakelijkerwijs vergezeld gaan van een studie van de klimaatklasse. Alle interne bedrijfsomstandigheden van deze koelkast moeten exact overeenkomen met zijn prestaties. Ook is elke koelkast uitgerust met alle nodige voorzieningen voor comfortabel gebruik. Elke koelkast heeft bijvoorbeeld planken die van plastic zijn gemaakt. Maar er kunnen metalen of glazen planken zijn. De handigste planken zijn van glas. Ze zijn gemaakt van gehard glas. Samen met hun ongelooflijke duurzaamheid zijn ze gemakkelijk schoon te maken en hebben ze een perfect vlak oppervlak. Bovendien heeft elke plank vergrendelingen waardoor de plank er niet uit kan vallen tijdens het verwijderen van het product.
Elke koelkast heeft een grote verscheidenheid aan plankopties. De hoogte van de planken hangt volledig af van de wens van de eigenaar. Met behulp van een of twee lampen wordt de koelkast verlicht. Verlichting moet zich aan de voorkant naar binnen toe bevinden. Voor een gemakkelijke opstelling van flessen worden beugels aangeboden. Sommige koelkasten hebben extra verlichting. Meestal deze deur. In de deur van het koelgedeelte kan een thuisbar worden ingebed. Mogelijk zijn er zelfs voorzieningen voor de aanvoer van koud water en ijs. Om dit te doen, zijn ze speciaal aangesloten op de watertoevoer.

Klimaat- en koelkastvoorzieningen
Klimaat- en koelkastvoorzieningen
Klimaat- en koelkastvoorzieningen
Klimaat- en koelkastvoorzieningen Klimaat- en koelkastvoorzieningen Klimaat- en koelkastvoorzieningenHome | Articles

May 26, 2024 12:41:02 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting