Køleskabe med flere rum giver mange fordele ved opbevaring af mad

Hver dag blandt forbrugerne stiger populariteten af køleskabsmodeller med mange kameraer. Køleskabe med flere kammer kombinerer funktioner, der tilfredsstiller de vigtigste præferencer hos forbrugerne af dette udstyr - rummelighed og bekvemmelighed. Det andet navn på flerkammerkøleskabe er Side by Side, hvilket betyder "side om side". De fik dette navn takket være to døre placeret spejlet over for hinanden.
Flerkammer køleskabe har følgende hovedfunktioner:
1. Evnen til hurtigt at fryse mad uden frost - super nedfrysning.
2. NoFrost system. Dette er et kølesystem, takket være hvilket, når du bruger et køleskab med flere rum, kræver det ikke periodisk afrimning.
3. Tilstedeværelsen af en friskhedszone. Temperaturen i denne zone bidrager til langsigtet bevarelse af produkternes friskhed og forhindrer spredning af deres lugt fra specifikke produkter til andre områder af køleskabet.
4. Lydsignal af åben dør. Den serveres, hvis døren i flerkammerkøleskabet er åben i mere end 30 sekunder, eller hvis den ikke er tæt lukket.
Du kan købe et Side by Side køleskab med flere kammer, som har yderligere faciliteter: en minibar, et vinkammer og isgeneratorer. Designet af flerkammerkøleskabe er meget forskelligartet og giver dig mulighed for at vælge den rigtige model til næsten ethvert køkkeninteriør. Multi-kammer køleskabe har forskellige farver: standard hvid, grå, sort, brun, beige og andre.
Fryseafdelingen i Side by Side-køleskabet er udstyret med glas- eller plasthylder. Typisk har standardmodeller 3 hylder placeret i toppen af køleskabet, og 2 plastikbeholdere er installeret i bunden. Åbningsdøre til Side by Side-køleskabet har sidehylder, olierum, æggebakker.
Modeller af flerkammerkøleskabe har en hurtig frysefunktion, som giver dig mulighed for at spare vitaminer og nyttige sporstoffer i produkter. Også i flerkammerkøleskabe er der frysere med stor kapacitet.
Hvis du vil gøre dit køleskab helt unikt, så kan du prøve dig selv som designer. Du kan købe selvklæbende etiketter eller klistermærker og placere dem på køleskabsdøren. Det kan være billeder af blomster eller en abstrakt komposition - hvad end du ønsker.

Køleskabe med flere rum giver mange fordele ved opbevaring af mad
Køleskabe med flere rum giver mange fordele ved opbevaring af mad
Køleskabe med flere rum giver mange fordele ved opbevaring af mad
Køleskabe med flere rum giver mange fordele ved opbevaring af mad Køleskabe med flere rum giver mange fordele ved opbevaring af mad Køleskabe med flere rum giver mange fordele ved opbevaring af madHome | Articles

July 15, 2024 11:22:27 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting