Kleine wasmachines

Als de badkamer erg klein is en er bijna geen ruimte is voor een wasmachine, zullen heel weinig compacte wasmachines die onder de gootsteen zijn geïnstalleerd, helpen. Ze hebben minder functies dan hun grotere tegenhangers, maar de algehele waskwaliteit is goed.
Het installeren van een mini-auto
Er zijn enkele nuances, dus de gootsteen boven de wasmachine kan niet zoals gewoonlijk worden geïnstalleerd. De voorwaarde is als volgt: het moet een paar centimeter boven het deksel van de wasmachine uitsteken, zodat er geen waterspatten op het deksel van het apparaat vallen. Fabrikanten hebben zo'n wastafel ontworpen, waarvan de bodem vlak is en het afvoersysteem verschilt van het standaardsysteem - de sifon is verticaal geplaatst. De afvoerleiding met zo'n gootsteeninrichting gaat niet over de wasmachine, dus zelfs als de afvoerleiding lekt, is er geen risico dat de apparatuur onder water komt te staan. Bij deze installatie staat de wasmachine op minimale afstand van de muur. Meestal hebben dergelijke machines een diepte tot 45 cm.
Ondanks dat de wasmachine onder de gootsteen een miniatuurformaat heeft, is het een compleet apparaat, de kwaliteit van het wassen blijft op een hoog niveau. Natuurlijk zijn de meeste consumenten geïnteresseerd in de functionaliteit van dergelijke apparatuur. Hoe hoog de wasgraad zal zijn, hangt af van de efficiëntieklasse van de machine, die in het Latijn wordt aangegeven van A tot G, waarbij A de hoogste waskwaliteit is en G respectievelijk de laagste. Ik zou willen opmerken dat als een ineffectief wasmiddel wordt gebruikt en het verkeerde temperatuurregime wordt gebruikt, dit ook van invloed is op de reinheid van de gewassen dingen.
Geef bij het kiezen van huishoudelijke apparaten duidelijk aan welke functies voor u belangrijk zijn en welke secundair, in de regel ondersteunen compacte en smalle wasmachines de hoofdwasmodi. Mee eens dat als er geen modus "sportschoenen wassen" is, het nauwelijks de moeite waard is om op te letten. Heel handig kan een "uitgestelde start" zijn of een functie waarbij de trommel van een bovenlader met het deksel naar boven staat wanneer deze stopt.
De kosten van de machine zijn afhankelijk van de mogelijkheden en het merk, de uitrusting van populaire merken vereist hogere aanschafkosten. Hoop niet dat compacte wasmachines minder zullen kosten, integendeel, de noodzaak om machinebedieningen te minimaliseren verhoogt hun prijs aanzienlijk.

Kleine wasmachines
Kleine wasmachines
Kleine wasmachines
Kleine wasmachines Kleine wasmachines Kleine wasmachinesHome | Articles

June 15, 2024 03:33:24 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting