Dako

De Russische consument is vrijwel niet op de hoogte van de naam van de fabrikant van huishoudelijke apparaten Dako. Maar als je je het Sovjettijdperk herinnert, dan werd deze naam geassocieerd met gasfornuizen. Dako werd opgericht in 1935. Al in de jaren veertig begon het bedrijf zich in een steeds sneller tempo te ontwikkelen. Het bedrijf produceert fornuizen en zorgt ook voor banen voor de burgers van hun land. In 1941 werden 41 platen per maand geproduceerd. In 1947 kwam het bedrijf in handen van de gemeente. En in Sao Paulo is deze onderneming de meest effectieve ontwikkeling geworden. Tegelijkertijd nam de vraag naar de platen van het bedrijf voortdurend toe. Tijdens zijn succesvolle ontwikkeling begon het bedrijf nieuwe soorten fornuizen te ontwikkelen. Ze werkten op elektriciteit en hadden maar twee branders. Deze kachels zijn nog steeds populair bij gezinnen met een laag inkomen.
In de jaren negentig besloot het management van het bedrijf de mogelijkheden uit te breiden en de markt te veroveren. Besloten werd om koelkasten en luchtreinigers in elkaar te gaan zetten. Maar voordat het een koelkast maakt, doet het bedrijf enorm veel onderzoek op dit gebied. Er werd besloten om een praktische koelkast te creƫren. In 2002 was de toekomstige serie koelkasten voltooid. Dit moment werd gekenmerkt door de release van zeven modellen koelkasten voor thuisgebruik. Elke koelkast werd gekenmerkt door "vrouwelijkheid". Maar het gaat niet alleen om het ontwerp van de koelkast. De fabrikant biedt een breed scala aan dozen, kleine compartimenten. Ze zijn allemaal zo ontworpen dat de huisvrouw alle producten comfortabel in de koelkast kan plaatsen.
Bijna elke koelkast heeft apparatuur voor het bewaren van aluminiumflessen. Planken met meerdere posities zijn verkrijgbaar in een hoeveelheid van drie stuks. De uitneembare container is bedoeld voor opslag van vlees. Containers voor groenten en een groot aantal vakken op de koelkastdeur zijn ontworpen. De turbomodus is uitgerust met de beste modellen koelkasten. Er zal een lage temperatuur zijn in het hele koelgedeelte. Wat het stroomverbruik betreft, behoort de Dako-koelkast tot klasse A. Maar er zijn natuurlijk eenvoudigere modellen koelkasten met een lage functionaliteit. Maar elke koelkast is uitgerust met ozonvriendelijk koelmiddel.

Dako
Dako
Dako
Dako Dako DakoHome | Articles

April 25, 2024 01:29:06 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting