Kapea pesukone pieneen kylpyhuoneeseen

Venäjällä pesukoneiden kysyntä on kasvanut, ne ovat jo lakanneet olemasta luksustuote. Mutta kapeatyyppisten koneiden kysyntä on kasvanut riittävästi. Tämä johtuu kylpyhuoneiden ja keittiöiden pienestä koosta. Kaikilla ei loppujen lopuksi ole mahdollisuutta saada tilavaa kylpyhuonetta isolle autolle ja suihkukaivolle.
Ottaen huomioon vielä yhden tekijän, että Boschin pesukoneet ovat kapeita ja niillä on kysyntää pääasiassa Venäjällä, yritys päätti valmistaa niitä täällä. Näin säästyy aikaa valmiiden tuotteiden toimittamiseen suoraan kuluttajalle ja on myös mahdollista alentaa merkittävästi niiden kustannuksia saman toimituksen sekä tullikulujen ansiosta.
Siksi kapeat Bosch-pesukoneet pystyvät nyt vastaamaan nopeammin Venäjän markkinoiden kysyntään. Onhan siitä vuosi, kun Pietarin lähellä avattiin erityinen tuotantolinja niiden tuotantoa varten.
Aiemmin on suunniteltu Boschin kapeatyyppisten "Classixx 5" -pesukoneiden erikoisversio: WLF 20171 CE, WLF 20271 CE ja WLF 24271 CE. Niiden valmistaja tuotiin mahdollisimman lähelle venäläisten tarpeita. Tämän sanelee suuri halu valloittaa tämä markkinarako pesukonemarkkinoilla sekä kyky tarjota parhaalla hinnalla sellaisia malleja, jotka voivat tyydyttää kuluttajamme.
Näillä malleilla on tietyt parametrit, joista venäläisten pitäisi pitää. Esimerkiksi Super Fast 30 -ohjelma auttaa jokaista kotiäitiä pesemään pyykin puolessa tunnissa, jotta voit käyttää Boschin kapeatyyppistä pesukonetta pidemmälle. Tämä on erittäin tärkeä toiminto, jos ei ole mahdollista pestä joka päivä, koska monilla kotiäidillä on silti varaa järjestää iso pesu vain kerran viikossa. Aikaisemmin tämä ominaisuus oli saatavilla vain kalliissa malleissa.
Lisäksi toistuva, mutta lyhyt pesu säästää sähköä ja pesujauhetta, jolloin pyykkisi pysyy aina täydellisenä puhtaana. Uusissa malleissa on myös suurempi kantavuus, joka on nostettu 3 kilosta 5 kiloon. Tämä säästää myös aikaa pyykinpesussa. Sen avulla voit myös pestä suurempia vaatteita kapeassa Bosch-pesukoneessa.
Boschin kapeiden pesukoneiden linkousnopeus on nostettu 1000-1200 rpm:iin. Lähes kaikissa malleissa on näyttö ja Boschin elektroniikka tekee pesusta nopeaa ja nautinnollista, koska koneet ovat helppokäyttöisiä. On toimintoja, kuten "lisähuuhtelu", ajastin jne.

Kapea pesukone pieneen kylpyhuoneeseen
Kapea pesukone pieneen kylpyhuoneeseen
Kapea pesukone pieneen kylpyhuoneeseen
Kapea pesukone pieneen kylpyhuoneeseen Kapea pesukone pieneen kylpyhuoneeseen Kapea pesukone pieneen kylpyhuoneeseenHome | Articles

May 28, 2024 00:14:41 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting