kiinalaiset tabletit

On kulunut 2 vuotta siitä, kun ensimmäiset kiinalaiset vempaimet saapuivat markkinoillemme. Ilmeinen edistys on ilmeistä: nämä eivät ole enää niitä bugisia ja hitaita raudankappaleita, vaan laadukkaita laitteita, joilla on takuu ja hyvä suorituskyky. Lisäksi niistä on tullut yksinkertaisesti korvaamattomia nykyaikaisen ihmisen elämässä. Vuoden 2011 lopussa kiinalaiset yritykset lopettivat tunnettujen tuotemerkkien kopioimisen ja alkoivat esitellä omia kehityskulkujaan vempaimien suunnittelussa ja ohjelmistoissa. Vuonna 2012 nämä ovat jo täysipainoisia korkealaatuisia tabletteja, jotka voivat kilpailla kalliimpien ja tunnetuimpien mallien kanssa.
Kuinka valita kiinalainen tabletti?
Markkinoilla on paljon valmistajia. Jos tunnetut ja arvokkaat tuotemerkit ovat kaikkien huulilla, niin kiinalaisten yritysten nimiä ei kukaan oikein tiedä. Tässä tapauksessa kannattaa etsiä tietoa Internetistä. Kiinassa tuotemerkit ovat kuluttajien tuttuja. Tietenkään ei tarvitse ottaa riskejä ostamalla kiinalaista ipadia ilman nimeä NoNamelta.
Ennen ostamista sinun tulee päättää tarvittavista toiminnoista. On selvää, että haluat kaiken kerralla, mutta silloin kannattaa valmistaa suuri määrä. Ja tällä rahalla voit jo ostaa eri tason gadgetin. Siksi 80 dollarilla sinun on tehtävä laite, jossa on resistiivinen näyttö ja ilman monikosketusta.
Paradoksaalista kyllä, kun kuluttaja on arvostanut uutta superpadia kunnolla, sen "kaksoset" alkavat heti ilmestyä markkinoille. Kiinalaiset valmistajat väärentävät omia kilpailijoitaan. Huonolaatuisen tuotteen ostaminen vahingossa on erittäin helppoa. Siksi neuvoja: on parasta ostaa kiinalaisia tabletteja luotettavilta toimittajilta.
Viime päivinä on tullut muotia valita gadgetin väri, joka vastaa jonkin vaatteiden ominaisuuden väriä. Voit esimerkiksi valita verkkokaupasta mukavat kesäsandaalit ja -kengät ja sitten mennä ostamaan uutta tablettia uusissa kengissä.
Hinta ja ominaisuudet
Hyvät laitteet maksavat noin $ 140, erittäin hyvät laitteet noin $ 250. Yleensä tämä hinta sisältää toimituskulut. Gadgetit on varustettu melko tehokkailla prosessoreilla, näytönohjain mahdollistaa hauskanpidon sekä yksinkertaisilla peleillä että monimutkaisilla strategioilla. Soft avulla voit helposti muodostaa yhteyden paikallisiin verkkoihin ja Internetiin. Siellä on myös Wi-Fi-toiminto, 2 MP kamera ja kuulokeliitäntä. Mitä tulee RAM-muistiin, kiinalainen iPad on tietysti huomattavasti huonompi kuin tunnettujen tuotemerkkien vastaavat laitteet. Joillekin malleille on kuitenkin täysin mahdollista löytää hyvä ohjelmiston suorituskyky.
Nykyaikaisista kiinalaisista tableteista on tullut paljon kilpailukykyisempiä kuin pari vuotta sitten. Siksi tunnettujen kalliiden merkkimallien fanit, jotka eivät luota Kiinassa valmistettuihin laitteisiin, voivat pian muuttaa mielensä.

kiinalaiset tabletit
kiinalaiset tabletit
kiinalaiset tabletit
kiinalaiset tabletit kiinalaiset tabletit kiinalaiset tabletit



Home | Articles

May 28, 2024 01:05:07 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting