Kuluttaja ja pakastin

Pakastimen mukana tulevissa asiakirjoissa tulee kuvata kaikki pakastimen ominaisuudet. Erityisesti tämä on konkreettinen hyödyllinen tilavuus. Mutta jotkut myyjät piilottavat tarkoituksella pakastimen hyödyllisen tilavuuden. Mutta joillakin pakastimilla on kyky paitsi jäädyttää ruokaa myös jäädyttää pakastimen seinät. Luku voi vaihdella kymmeniä litroja. Jos pakastimen teholuokka on riittävän korkea, sen seinämien paksuus on riittävän suuri. Samanaikaisesti tällaisen pakastimen käyttötilavuus pienenee. Pakastuskapasiteetti ilmaisee tämän pakastimen kyvyn pakastaa elintarvikkeet täyteen syvyyteen 24 tunnin sisällä. Tämä ottaa huomioon pakastimen lämpötilan -18 asteessa. Jokainen 10 litraa käyttökelpoista tilavuutta voi pakastaa yhden kilogramman ruokaa päivässä. Jäätymisnopeutta voidaan lisätä kylmäakkujen läsnäolon vuoksi. Ne ovat brikettejä tai pakkauksia, jotka sisältävät suolaliuosta. Ristikorit edistävät myös nopeaa jäätymistä. Pakastimen rei'itetyt seinämät mahdollistavat ilman kierron ilman rajoituksia.
Ruoan säilytyksen turvallisuus riippuu kunkin pakastimen lämmöneristysominaisuuksista. Kylmäakulla on myös oma roolinsa. Jos pakastimen seinät ovat melko paksut, tällä on positiivinen vaikutus kulutettuun energiaan. Supertaloudellisissa pakastemalleissa on lämpöeristys, joka on 120 mm. Pakastimen taloudellisessa hyötysuhteessa on myös seitsemän luokitusta, A:sta G:hen. Mutta koska pakastimien valmistustekniikka kehittyy jatkuvasti, on nyt saatavilla pakastimia, joiden hyötysuhde on A+ tai A++.
Tällaisen pakastimen energiankulutus on puolet G-luokan energiankulutuksesta. Luonnollisesti nämä ominaisuudet vaikuttavat jääkaapin hintaan. Todellisuudessa energiankulutukseen vaikuttavat monet tekijät. Näitä ovat: ulkolämpötila, oven tiiviste, pakastimen käyttö, kuinka usein pakastimen ovi avataan ja pakastimen kuormitus erilaisilla elintarvikkeilla. Jos pakastimen ovi avataan jatkuvasti, energiankulutus kasvaa vastaavasti.

Kuluttaja ja pakastin
Kuluttaja ja pakastin
Kuluttaja ja pakastin
Kuluttaja ja pakastin Kuluttaja ja pakastin Kuluttaja ja pakastinHome | Articles

April 20, 2024 12:47:46 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting