Køleskabsstyring

Køleskabet kan have elektronisk og mekanisk styring. Den mest almindelige er mekanisk styring. Det er her den konventionelle termostat styres. Denne kontrol giver kun valget mellem en af de fem tilgængelige temperaturtilstande. Hvis vi overvejer den elektroniske kontrol, kan du med dens hjælp indstille en meget nøjagtig temperatur i modsætning til den mekaniske. Den nøjagtige temperatur indstilles både i køleskabet og i fryseren. Styringen af fryseren og kølekammeret kan enten være enkelt eller separat. Under enkelt kontrol er det underforstået, at det valgte temperaturregime vil gælde for begge kamre. Separat kontrol er mere praktisk. Hvert kammer kan indstilles til sin egen temperatur. Næsten alle elektronisk styrede køleskabe har separat kamerastyring.
For at installere køleskabet skal du vælge et tørt, køligt sted. Det er bedst, hvis alle varmekilder er væk fra køleskabet. Fra alle sider skal køleskabet have fri luftadgang. Rumtemperaturen skal overholde de klimatiske standarder, der er angivet for denne køleskabsmodel. En strengt lodret position er meget vigtig for ham.
Hvis køleskabet lige er bragt ind, så anbefales det ikke at tænde det. Han er nødt til at trække sig lidt tilbage. På dette tidspunkt kan det vaskes og sættes i orden. Efter en vis tid kan den tændes, men der må ikke lægges mad i den med det samme. Køleskabet skal acceptere det temperaturregime, der er fastsat i det. Alle de nødvendige handlinger og deres rækkefølge er nødvendigvis angivet i instruktionerne, der er knyttet til hvert køleskab.
Fra tid til anden under kontinuerlig drift skal køleskabet rengøres. For at gøre dette skal du bruge rengøringsmidler samt en tør klud. Vaskemidler til vask er bedst at vælge ikke-aggressive. Køleskabet er et sted at opbevare en bred vifte af produkter. Som et resultat kan der dannes en ubehagelig lugt i den. For at undgå det er det nødvendigt at bruge specielle deodoranter, der er designet til at absorbere lugt. Hvis køleskabet har manuel afrimning, skal du en gang om året afrime fryseren og rense den for alle vækster og frost.

Køleskabsstyring
Køleskabsstyring
Køleskabsstyring
Køleskabsstyring Køleskabsstyring KøleskabsstyringHome | Articles

June 15, 2024 03:49:02 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting