Køleskabets energiforbrug

Ergo-økonomi er et af hovedparametrene, som du skal være meget opmærksom på, når du skal vælge køleskab. Sammenligner vi fx husholdningsapparater til hjemmebrug, så falder elforbruget mest af alt på denne hjemmeassistent. Derfor, hvis de fremtidige ejere af køleskabet tænker på fremtidige omkostninger, er det nødvendigt at vælge en mere økonomisk model. Energiforbruget i et køleskab kan variere fra A til G. Det laveste energiforbrug er i A. Det højeste energiforbrug er i klasse G køleskabe og 92/2ES. Samtidig bestemmes de enheder, som et sådant køleskab kan høre til. Det er også nødvendigt at bestemme det nyttige volumen af både køleskabet og fryseren. Derefter er det nødvendigt at bestemme den nominelle værdi af energiforbruget for en bestemt type køleskab.
I dette tilfælde er det nødvendigt at tage højde for energiforbrugsstandarderne for denne kategori. Den nominelle værdi skal tages som 100 %. Herefter er det nødvendigt at bestemme, hvor meget strøm køleskabet rent faktisk tager for at fungere. Klasse "A" svarer til en indikator i en værdi, der er mindre end 55%. 75 % svarer til klassen "B". 75%-90% tilhører energiklassen "C". 90-100% - "D".100% -110% svarer til klassen "E". 110-125% taler om "F"-klassen. Alle indikatorer, der tilhører mere end 125 %, svarer til G-indikatoren.
Men på grund af det faktum, at flere og flere nye teknologier dukker op, er det muligt, at den internationale klassifikation vil blive genopfyldt med endnu en indikator. Dette vil være "Super A"-klassen. Denne type køleskab findes allerede i dag. Deres energiklasse er meget lavere end den "A"-klasse, der findes i dag. Som du kan se, kan det i virkeligheden være, at køleskabet bruger meget mindre strøm end angivet i den nominelle værdi. Dette kan sikres af højkvalitets kompressorer, den bedste kvalitetsisolering og andre økonomiske enheder.
Hvert køleskab er udstyret med sit eget klistermærke, som fortæller om dets ergonomi. Det angiver også det teoretiske forbrug af elektricitet, såvel som de nyttige mængder af køleskabskamrene. Producenten kan selvstændigt angive graden af støj i sin model.

Køleskabets energiforbrug
Køleskabets energiforbrug
Køleskabets energiforbrug
Køleskabets energiforbrug Køleskabets energiforbrug Køleskabets energiforbrugHome | Articles

June 23, 2024 00:36:13 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting