Frysetemperatur

Ganske ofte er der ubehagelige øjeblikke med strømafbrydelser i vores hjem. Derfor er et vigtigt punkt i driften af fryseren, hvor længe den kan holde maden i den ønskede tilstand uden at bruge strøm. Nogle modeller af frysere er udstyret med fremragende termisk isolering. Derfor kan de opbevare mad i op til halvanden dag uden strømforsyning. Fryseren fra VESTFROST er i stand til at holde en konstant temperatur i op til 52 timer. Denne funktion giver dig mulighed for at udføre på bekostning af kolde akkumulatorer. Kuldeakkumulatoren er en plastikbriket. De er fyldt med en væske, der har en høj specifik varmekapacitet. Mens køleskabet kører, samler der sig kulde i dem. Så snart strømmen afbrydes, øger de automatisk afrimningstiden. Frysere har to lignende briketter i deres sæt.
Den maksimale indikator vises af LIEBHERR fryseren (40 timer). Frysere med tre og fire stjerner skal holde en temperatur på -18 grader. "Gulvkold" er populært. Denne mulighed forudsætter tilstedeværelsen af sin egen køler på hver boks. Mad kan fryses på alle tilgængelige niveauer, og der er ingen grund til konstant at flytte dem fra kasse til kasse.
Kontrolpanelet kan have et andet design. Men hver af dem er udstyret med en temperaturregulator, display, skift af tilstand samt en farveindikator. Den grønne farve angiver arbejdstilstanden; processen med hurtig frysning giver gul besked; hvis farven er rød, betyder det, at fryserdøren er åben, eller at temperaturen i den er høj nok. Det anbefales at kontrollere aflæsningerne af indikatorerne med aflæsningerne af termometeret årligt.
"E"-tilstanden indikerer, at fryseren har en halv belastning, og samtidig bruges energisparetilstanden. Hvad angår energiforbrug, bruger nogle modeller, der er udstyret med No frost-systemet, meget mere energi end angivet i passet. Undtagelsen er LIEBHERR frysere, som anses for at være de mest økonomiske og dyreste.

Frysetemperatur
Frysetemperatur
Frysetemperatur
Frysetemperatur Frysetemperatur FrysetemperaturHome | Articles

May 21, 2024 16:44:11 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting