Kølemiddel og køleskabskompressor

Hvis vi taler om at købe et mellemstort eller stort køleskab, så tænker de straks på antallet af kompressorer i det. Med hensyn til det lille køleskab gør en kompressor et fremragende stykke arbejde med alt det arbejde, der er tildelt den. Tilstedeværelsen af to kompressorer i køleskabet betyder, at køleskabet er udstyret med to uafhængige køleanlæg. Et af disse systemer er designet til driften af køleskabet og det andet til fryseren. Hele arbejdsbyrden er fordelt på to systemer. Et køleskab med to kompressorer har flere fordele:
1. Dette køleskab har en længere levetid. Det skyldes, at kompressorerne kun virker til de kameraer, de er beregnet til, og i det øjeblik, hvor det er nødvendigt.
2. Køleydelsen af et køleskab med to kompressorer er meget højere.
3. Dobbeltkammerstyring er nemmere. Brugeren kan uafhængigt regulere temperaturen i forskellige kamre. Du kan også tænde for hvert af kameraerne separat. Men der er sådanne enkeltkompressorkøleskabe, som også giver dig mulighed for at justere temperaturen i forskellige kamre.
Der er en opfattelse af, at et køleskab udstyret med to kompressorer er meget mere pålideligt end en enkelt kompressor. Men dette udsagn er ikke sandt. Tværtimod vil det køleskab, der har den bedste kvalitet, fungere mere pålideligt. Samme udsagn gælder for køleskabets støj og strømforbrug. Køleskabet er udstyret med kølemiddel. På dette tidspunkt er det også nødvendigt at være opmærksom under valget af den passende model. Køleskabe af moderne produktion involverer to typer kølemiddel. Det mest almindelige kølemiddel er R134a. Men der er også brugen af R600a kølemiddel. Disse to typer kølemiddel indeholder ikke klor.
Og klor er som bekendt en af ozonens værste fjender. Kølemidlet kan ikke udskiftes. Hvis køleskabet for eksempel er designet til at blive fyldt med R600a kølemiddel, så kan kun denne type kølemiddel bruges. Hvis vi sammenligner alle de tilgængelige typer kølemiddel til køleskabet, kan vi skelne mellem R600a. Denne type har mange fordele. Det vil også give et mere økonomisk energiforbrug til køleskabet.

Kølemiddel og køleskabskompressor
Kølemiddel og køleskabskompressor
Kølemiddel og køleskabskompressor
Kølemiddel og køleskabskompressor Kølemiddel og køleskabskompressor Kølemiddel og køleskabskompressorHome | Articles

April 15, 2024 15:52:42 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting