Udvalg af bærbare højttalere til iPhone

At finde det rigtige højttalersystem til et Apple-produkt er faktisk ikke en nem opgave. Og alt sammen fordi udvalget af kvalitetstilbud er enormt. Selv små mærkede højttalere til iPhone er i stand til at producere fremragende lyd, uforlignelig med deres størrelse. Fremragende, men meget dyrt!
Den nemmeste løsning er at tilslutte eventuelle billige højttalere med en 3.5-udgang til din iPhone. Billig og vred. Og vi vil overveje flere relevante og interessante produkter for at opnå en lys lyd i sammenhæng med den optimale pris/kvalitetskombination.
Philips DS300-dockingstationen er i stand til at producere klar lyd ved en sådan lydstyrke, at selv 50 procent af dens strøm er nok i lejligheden. Dockingstationen kan bruges 100 procent i rummelige lokaler, haller - for eksempel til stemmeføring af præsentationer. Og dette til en pris af 86 dollars. Blandt fordelene ved stationen er muligheden for autonom drift fra AA-batterier. Tilstedeværelsen af en lydindgang giver dig mulighed for at bruge Philips DS300 som højttalere til en bærbar computer. De relative ulemper omfatter synkronisering med iPhone, som som følge heraf kun fungerer som pc og telefon, når stationen er slukket.
For dem, der bruger iPhone som hovedafspiller, vil det særlige tilbud på Anycom Fipo Bluetooth Adapter Audio Receiver til iPod være interessant. Adapteren streamer musik fra din iPod/iPhone til dine højttalere eller dockingstation via Bluetooth. Denne løsning er velegnet til dem, hvis drøm - trådløse højttalere på iPhone - endnu ikke er overkommelig. Men adapteren koster omkring $30. Den forbindes til stikket på enhver akustik til iPhone, som så fungerer som et Bluetooth-headset og afspiller musik fra telefonen trådløst. Gadgetten er kompakt og kræver ikke en ekstra strømkilde. Alle akustiske funktioner til at skifte spor, justering af lydstyrken bevares. Ulemperne omfatter et vist tab af lydkvalitet under afspilning.
I mellemprissegmentet mellem disse produkter er det værd at bemærke et multimediehøjttalersystem med en fjernbetjening og en USB / TF-slot til en iPad til en værdi af omkring $ 60. Dens fordele inkluderer evnen til at spille både i lodret og vandret position på pc'en, hvilket er praktisk til at se videoer.

Udvalg af bærbare højttalere til iPhone
Udvalg af bærbare højttalere til iPhone
Udvalg af bærbare højttalere til iPhone
Udvalg af bærbare højttalere til iPhone Udvalg af bærbare højttalere til iPhone Udvalg af bærbare højttalere til iPhoneHome | Articles

June 16, 2024 08:19:55 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting