Køleskab på internettet

Electrolux har skabt sit nye køleskab. Screenfridge er nu udstyret med den nyeste teknologi. Det kan være forbundet til internettet. Men på den anden side kan denne fordel ved køleskabet udvikle sig til dens negative kvalitet. Det kan også blive et mål for hackere, ligesom dets modstykke - en personlig computer. Producenten garanterer ejeren alle garantier. Men de kan aflyses, hvis ejeren af køleskabet besøger tvivlsomme steder. Denne model skulle snart komme til salg. Denne helt unikke model giver dig mulighed for at arbejde på internettet, samt sende de nødvendige beskeder. Til denne funktion har køleskabet et berøringspanel.
Producenten lægger alle garantiforpligtelser på den, der ejer den. Hvis for eksempel ejeren af denne enhed uafhængigt åbner forskellige tvivlsomme bogstaver, kan køleskabet være inficeret med vira. Disse konsekvenser vil føre til overtrædelser, der vil opstå i driften af køleskabet. Først og fremmest vil dette påvirke klimastyringen, som er placeret inde i køleskabet. Hvis køleskabet bliver inficeret med en virus, er producenten ikke ansvarlig for alle nødvendige garantier.
Men som enhver producent begyndte Electrolux at tænke på, hvordan man udstyrer køleskabet med et program, der vil bekæmpe virus, der trænger ind i det. Der er allerede indledt forhandlinger med nogle virksomheder om dette spørgsmål. Som det er kendt i øjeblikket, er Doctor Web Fridge Edition i øjeblikket på den sidste fase af testen. Efter test kan det færdige program downloades af alle ejere af Screenfridge køleskabe fra Eloectrolux.

Køleskab på internettet
Køleskab på internettet
Køleskab på internettet
Køleskab på internettet Køleskab på internettet Køleskab på internettetHome | Articles

May 28, 2024 00:49:27 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting