Vakiojääkaapin lisävarusteet

Side-by-side-jääkaapeissa on erityisominaisuuksia, jotka erottavat ne kaikista muista jääkaapeista. Esimerkiksi kylmän järjestäminen tässä jääkaapissa tapahtuu vaiheittain. Tämä tarkoittaa, että jääkaapissa on useita ilmastovyöhykkeitä. Jokaisella ilmastovyöhykkeellä on oma säätönsä. Jääkaapissa on nollalämpötilakammio, pakastinosasto, "tuoreusvyöhyke", kammio, jossa juomat tulisi säilyttää, sekä lokero, jossa kosteutta voidaan muuttaa oikeaan suuntaan. "Tuoreusvyöhykkeellä" voit pitää lämpötilan 0 - + 1 astetta. Pilaantuvat tuotteet on säilytettävä tässä kammiossa. Se voi olla lihaa, kalaa. Tässä eristetyssä kammiossa ruoka pestään pakastelokerosta tulevalla ilmalla. Tämä kammio on suljettu. Tästä johtuen tuotteiden kosteuspitoisuus pysyy ennallaan.
Lokero, jossa voit vaihtaa kosteusilmaisimen, on suunniteltu yrttien, vihannesten ja hedelmien säilyttämiseen. Voit säätää asetuksia ohjauspaneelista. Korkea kosteus ei anna vihreiden kuihtua. Jos käytät kuivaa ilmavirtaa, voit olla varma hedelmien turvallisuudesta. Vierekkäin jääkaapin ovet on suunniteltu erilaisten juomien säilyttämiseen. Tämän osaston lämpötila voi olla alhaisempi kuin koko jääkaappiosaston lämpötila.
Pakastimessa lämpötila vastaa -18 astetta. No Frost -tekniikkaa käytetään tämän osaston pakollisena järjestelmänä. Tämä järjestelmä mahdollistaa tuulettimen toiminnan. Se jakaa ilmavirrat tasaisesti kaikkiin suuntiin pakastimessa. Tämän seurauksena kosteus ei tiivisty, vaan poistuu ulospäin. Jos jääkaapissa ei muodostu huurretta, sitä ei tarvitse pestä ja laittaa järjestykseen usein. Lähes kaikissa amerikkalaisissa jääkaapeissa on No Frost -järjestelmä.
Lukuisat lisäykset ovat välttämättömiä uusissa jääkaapeissa. Esimerkiksi käyttämällä Custom cool -kameraa. Se on tarkoitettu tuotteiden sulatukseen. Sulatuksen aikana kylmää virtaa leviää koko jääkaappiosastoon. Samalla sähkön kulutus pienenee. Tämä järjestelmä voi myös jäähdyttää juomat haluttuun lämpötilaan jäädyttämättä niitä. Jäägeneraattorin käyttö jääkaapissa antaa sinulle mahdollisuuden saada kylmää vettä sekä jäätä ja jäälastuja milloin tahansa, koska järjestelmä kerää jatkuvasti tietyn määrän tätä tuotetta.

Vakiojääkaapin lisävarusteet
Vakiojääkaapin lisävarusteet
Vakiojääkaapin lisävarusteet
Vakiojääkaapin lisävarusteet Vakiojääkaapin lisävarusteet Vakiojääkaapin lisävarusteetHome | Articles

June 23, 2024 01:00:01 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting