Dako

Venäläinen kuluttaja ei käytännössä tiedä kodinkoneiden valmistajan Dakon nimeä. Mutta jos muistat Neuvostoliiton, tämä nimi yhdistettiin kaasuliesiin. Dako perustettiin vuonna 1935. Jo 40-luvulla yritys alkoi kehittyä kiihtyvällä tahdilla. Yritys valmistaa liesiä ja työllistää myös maansa kansalaisia. Vuonna 1941 valmistettiin 41 levyä kuukaudessa. Yritys siirtyi kunnan omistukseen vuonna 1947. Ja Sao Paulossa tästä yrityksestä on tullut tehokkaimmin kehittyvä. Samaan aikaan yhtiön levyjen kysyntä kasvoi jatkuvasti. Menestyksekkään kehitystyönsä aikana yritys aloitti uudentyyppisten liesien kehittämisen. He työskentelivät sähköllä ja heillä oli vain kaksi poltinta. Nämä uunit ovat edelleen suosittuja pienituloisten perheiden keskuudessa.
1990-luvulla yrityksen johto päätti laajentaa mahdollisuuksia ja valloittaa markkinoita. Jääkaappien ja ilmanpuhdistimien kokoaminen päätettiin aloittaa. Mutta ennen jääkaapin luomista yritys suorittaa valtavan määrän tutkimusta tällä alalla. Päätettiin luoda käytännöllinen jääkaappi. Vuoteen 2002 mennessä tuleva jääkaappisarja valmistui. Tätä hetkeä leimasi seitsemän jääkaappimallin julkaisu kotikäyttöön. Jokaiselle jääkaappille oli ominaista "naisellisuus". Mutta kyse ei ole vain jääkaapin suunnittelusta. Valmistaja tarjoaa laajan valikoiman laatikoita, pieniä lokeroita. Kaikki ne on suunniteltu niin, että kotiäiti voi sijoittaa kaikki tuotteet mukavasti jääkaappiin.
Lähes jokaisessa jääkaapissa on laitteet alumiinipullojen säilytykseen. Moniasentoisia hyllyjä on saatavilla kolme kappaletta. Irrotettava säiliö on tarkoitettu lihan säilytykseen. Jääkaapin ovessa on suunniteltu vihannessäiliöt ja suuri määrä osastoja. Turbo-tila on varustettu parhailla jääkaappimalleilla. Koko jääkaappiosaston lämpötila on alhainen. Tehonkulutuksen suhteen Dako-jääkaappi kuuluu luokkaan A. Mutta tietysti on olemassa yksinkertaisempia jääkaappimalleja, joiden toiminnallisuus on alhainen. Mutta jokainen jääkaappi on varustettu otsoniystävällisellä kylmäaineella.

Dako
Dako
Dako
Dako Dako DakoHome | Articles

April 19, 2024 02:39:27 +0300 GMT
0.031 sec.

Free Web Hosting