Introductie van side-by-side koelkast

Kies je voor prestige, weet dan dat het vrij duur is. In Amerika zijn side-by-side koelkasten ontstaan. Het doel van deze koelkasten was om te voorzien in de behoeften van gemiddelde gezinnen in Amerika, die naast volwassenen ook twee kinderen hebben. Deze koelkast is een ideale keuze voor een privéwoning of een huisje. Het kan vrijelijk alle voedselvoorraden herbergen, die eenmaal per week worden aangevuld. Elk product heeft zijn eigen klimaatzone, waarin het alle nutritionele eigenschappen en, belangrijker nog, een mooi uiterlijk behoudt. Er zijn nogal wat verschillende dozen voor verschillende producten. In het geval dat een gezin bijna elke dag boodschappen doet, is het niet nodig om zo'n koelkast aan te schaffen. Als er geen supermarkt in de buurt is, kun je het beste zo'n thuishulp aanschaffen.
Grote koelkasten, waarvan het volume 800 liter bereikt, kunnen drie soorten lay-outs hebben:
1. Bovenmontage. Dit type omvat de locatie van de vriezer aan de bovenkant van de koelkast.
2. Onderste montage. Bij dit type opstelling wordt ervan uitgegaan dat de vriezer zich op de bodem van de koelkast bevindt. Dit type is tegenwoordig het populairst
3. Naast elkaar. In dit geval zijn de kamers verticaal gescheiden. Tegelijkertijd is het volume van elk compartiment vergroot. "Amerikaans type" wordt meestal dit specifieke type koelkast genoemd. De moderne versie van Side-by-Side biedt een groot bruikbaar volume. Alle moderne service-apparaten moeten in deze koelkast worden opgenomen. Dit is natuurlijk het koelen van drinkwater, maar ook het maken van ijs en ijschips. Zuivering van inkomend water is ook aanwezig. Een kamer waarin nultemperatuur wordt waargenomen, evenals een minibar kan worden ingeschakeld.
De afmetingen van side-by-side koelkasten kunnen de volgende indicatoren hebben: de breedte is 80-120 cm, de diepte is 69-76, de hoogte van de koelkast is 170-190 cm, maar er zijn ook Europese normen die de release van een model met een diepte van 60 cm Om zo'n koelkast in een stadsappartement te brengen, moet de voordeur worden verwijderd. Als het de bedoeling is om deze assistent in te bedden, is het het beste om de optie met een diepte van 60 cm te overwegen.Door het handige volume kunt u niet alleen een wekelijkse hoeveelheid voedsel in zo'n koelkast plaatsen, maar ook een maandelijkse.

Introductie van side-by-side koelkast
Introductie van side-by-side koelkast
Introductie van side-by-side koelkast
Introductie van side-by-side koelkast Introductie van side-by-side koelkast Introductie van side-by-side koelkastHome | Articles

April 20, 2024 13:21:21 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting