Een was-droogcombinatie kiezen

Zoals elk huishoudelijk apparaat zijn producten met een droogfunctie gecertificeerd volgens verschillende indicatoren: de kwaliteit van wassen, centrifugeren, drogen en energie-efficiëntie. Volgens de eerste drie parameters behoren de meeste moderne gecombineerde apparaten tot de hoogste klasse A. Minder gebruikelijk zijn modellen met was-, centrifuge- of droogklasse B of C.
Kortom, dit zijn producten van het budgetprijssegment.
Iets anders ligt het bij het energieverbruik van was-droogcombinaties. Om de boel kwalitatief te drogen is een grote hoeveelheid elektriciteit nodig, wat niet altijd mogelijk is om de kosten te drukken. Daarom is het energieverbruik van veel apparaten van dit type ongeveer 0,19-0,23 kWh/kg en komt overeen met klasse B.
Er zijn apparaten op de markt die meer stroom verbruiken. Qua energieverbruik vallen ze in de laagste klasse C.
En alleen de meest geavanceerde modellen worden gekenmerkt door een laag energieverbruik, overeenkomend met klasse A (0,17-0,19 kWh / kg).
Werking wasmachine
Soms kan wasgoed na het wassen en drogen vochtig, droog of gekreukeld zijn, waardoor het snel verslijt. Dit gebeurt om verschillende redenen: de huishoudelijke apparaten zijn defect en moeten naar een servicecentrum worden gebracht, of, wat meestal gebeurt, de bedieningsmodus van het apparaat is verkeerd geselecteerd.
U kunt deze problemen voorkomen als u eenvoudige, algemeen aanvaarde regels volgt.
Was-, centrifugeer- en droogprogramma's moeten altijd worden gekozen op basis van het weefseltype van de kledingstukken. Laad nooit meer spullen dan aangegeven in de bijbehorende documentatie. Om dikke katoenen of linnen stoffen te drogen, is het raadzaam om hete lucht te gebruiken, maar het is beter om koele lucht over dunne dingen te gieten.
Controleer voordat u items inpakt of ze geschikt zijn om in de machine te worden gewassen en gedroogd. Alle benodigde informatie wordt meestal aangegeven op de labels voor ondergoed. Dus in de open lucht moet je producten ophangen met veel metalen, houten of plastic fittingen, vooral delicate dingen (synthetische gordijnen, wol, zijde, nylonkousen). Drogen in de machine wordt niet aanbevolen voor artikelen met schuimkussens, volumineuze artikelen zoals warme jassen, spreien, slaapzakken, dekbedden.

Een was-droogcombinatie kiezen
Een was-droogcombinatie kiezen
Een was-droogcombinatie kiezen
Een was-droogcombinatie kiezen Een was-droogcombinatie kiezen Een was-droogcombinatie kiezenHome | Articles

April 17, 2024 06:27:02 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting