Daewoo DWD-UD121X-serie met wasdroogfunctie

Veel kopers van huishoudelijke apparaten hebben kleine appartementen en heel vaak duikt het probleem op van een plek om gewassen kleding te drogen. Dit probleem is vooral acuut wanneer er baby's in het gezin verschijnen. Hoeveel vesten en luiers er dagelijks gewassen en gedroogd moeten worden, weet elke moeder. Om het droogproces te versnellen, zouden jonge gezinnen daarom graag een wasmachine en een wasdroger aanschaffen.
Maar nogmaals, alles hangt af van het probleem - waar plaats je het? Halogeenkroonluchters voor in huis veroorzaken dergelijke problemen niet. Het gebrek aan ruimte in de kamer is alleen van invloed op grootschalige huishoudelijke apparaten.
De Daewoo DWD-UD121X-serie is een 2-in-1 wasmachine en droger. Qua formaat is hij natuurlijk groter dan normaal (63x79x97), maar qua "mind" overtreft hij alle verwachtingen.
Wasprogramma's zijn gevarieerd: normaal wassen, stoomwassen, wassen met desinfectie, wassen wit linnen, sterk vervuild linnen, sportschoenen. Temperatuurregelaar, stoomkracht, spoelmodus (van 1 tot 5), watertoevoeging.
In tegenstelling tot vergelijkbare apparatuur kan de spinmachine 1200 omwentelingen per minuut produceren. Er zijn verschillende droogmodi: delicaat drogen, licht strijken, sterk drogen of drogen op tijd (van 1 tot 3 uur)
De prestaties van de machine zijn zeer hoog. Hij kan 7 kg wasgoed drogen en 12 kg wassen. Economie op zijn best. De machine kiest zelf hoeveel water er moet worden gegoten om de hoeveelheid wasgoed te wassen die erin is geladen. Het werkt heel stil en als de badkamerdeur dicht is, is het helemaal niet hoorbaar.
Als er kinderen in het gezin zijn, komt de kinderslotfunctie goed van pas. Het kind zal het programma dat de moeder uit nieuwsgierigheid heeft gekozen en ingesteld niet meer kunnen wijzigen.
En de laatste. Door de grote afmetingen van de machine is deze bijvoorbeeld te gebruiken als commode of als staander voor badkameraccessoires en -accessoires.

Daewoo DWD-UD121X-serie met wasdroogfunctie
Daewoo DWD-UD121X-serie met wasdroogfunctie
Daewoo DWD-UD121X-serie met wasdroogfunctie
Daewoo DWD-UD121X-serie met wasdroogfunctie Daewoo DWD-UD121X-serie met wasdroogfunctie Daewoo DWD-UD121X-serie met wasdroogfunctieHome | Articles

May 24, 2024 23:18:08 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting