In de koelkast

Het bewaren van voedsel in de vriezer moet gepaard gaan met het gebruik van containers die zijn uitgerust met luchtkanalen. Dit zorgt voor vrije toegang tot lucht en hoogwaardige opslag van diepvriesproducten. Om het bewaren van boter en kaas in de koelkast te vergemakkelijken, is deze uitgerust met een speciaal compartiment of bakje. Sommige modellen van de koelkast zijn uitgerust met een olieman met een deksel. Ze kunnen op elke geschikte plaats voor deze doeleinden worden geïnstalleerd.
De eerste koelkasten zorgden voor de opslag van eieren. Hiervoor is een speciale plank met uitsparingen voor eieren gemaakt. Het maximale aantal eieren dat erin paste was 18. Als er geen eieren in de koelkast lagen, dan functioneerde deze plank niet. Om ervoor te zorgen dat er geen ongebruikte ruimte in de koelkast is, hebben de ontwerpers uitneembare planken voorzien. Het aantal eieren erin kan ook oplopen tot 18 stuks.
Om yoghurt, kaas en andere kleine producten in de koelkast te bewaren, zijn er planken op de zijdeur van de koelkast. Alledaagse producten kunnen hier het beste worden bewaard. Het aantal vakken op de deur kan alleen afhangen van de behoeften van de gebruiker. In het geval dat de koelkastdeur niet zwaar wordt belast, kan deze veel langer werken dan de geplande werktijd. Door constante overbelasting zal de deur doorhangen. Het zegel zal worden verbroken.
Bakken met uitsparingen kunnen worden gebruikt om kleine artikelen in te vriezen. Door een dienblad met een koude accumulator te gebruiken, kunt u voedsel veel sneller invriezen. Meestal worden deze trays bovenaan de vriezer geïnstalleerd. De koude accumulator is gemaakt in de vorm van een briket, een pakket, een containerdeksel, een decoratief dienblad. Ze hebben een hoge warmtecapaciteit, waardoor je de kou kunt vasthouden.

In de koelkast
In de koelkast
In de koelkast
In de koelkast In de koelkast In de koelkastHome | Articles

June 23, 2024 01:05:45 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting