Ilmasto- ja jääkaappipalvelut

Jokaisella jääkaapilla on omat indikaattorit, joilla se toimii normaalisti. Se voi olla esimerkiksi ympäristön lämpötila. Nämä parametrit sisältyvät määrittäviin parametreihin määritettäessä kunkin jääkaapin ilmastoluokkaa. Ilmastoluokkia on useita:
1. Luokka N (normaali). Se olettaa, että ympäristön lämpötila on +16 - +32 astetta.
2. Luokka SN (subnormaali). Täällä lämpötila vaihtelee +10 - +32 astetta.
3. ST-luokka (subtrooppinen). Ympäristön lämpötila on +18 - +38 astetta.
4. Luokka T (trooppinen). Lämpötila voi olla +18 - +43.
Markkinoillamme on enimmäkseen jääkaappeja, jotka kuuluvat "normaali" ja "subnormaali" (N tai SN) ilmastoluokkaan. Mutta koska kesäkausi on melko kuuma ja sen lämpötila on paljon korkeampi kuin +32 astetta, valmistajat alkoivat ajatella moniluokkaisia jääkaappeja. Tällä hetkellä valmistetaan N-ST- tai SN-ST-luokan jääkaappeja. Tämän seurauksena jääkaapin lämpötilarajoilla on laajennettu arvo.
Jääkaapin valintaan on välttämättä liitettävä ilmastoluokan tutkimus. Kaikkien tämän jääkaapin sisäisten käyttöolosuhteiden on vastattava tarkasti sen suorituskykyä. Lisäksi jokainen jääkaappi on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla mukavaa käyttöä varten. Esimerkiksi jokaisessa jääkaapissa on muovista valmistetut hyllyt. Mutta siellä voi olla metalli- tai lasihyllyjä. Kätevimmät hyllyt ovat lasia. Ne on valmistettu karkaistusta lasista. Uskomattoman kestävyyden lisäksi ne on helppo puhdistaa ja niissä on täysin tasainen pinta. Lisäksi jokaisessa hyllyssä on lukot, jotka estävät hyllyn putoamisen tuotteen poiston aikana.
Jokaisessa jääkaapissa on laaja valikoima hyllyvaihtoehtoja. Hyllyjen korkeus riippuu täysin omistajan halusta. Jääkaappi valaistaan yhden tai kahden lampun avulla. Valaistus tulee sijoittaa etureunaan sisäänpäin. Pullojen kätevää järjestelyä varten tarjotaan kiinnikkeitä. Joissakin jääkaapeissa voi olla lisävaloa. Useimmiten tämä ovi. Jääkaapin oveen voidaan upottaa kotipalkki. Siellä voi olla jopa kylmän veden ja jään syöttölaitteet. Tätä varten ne on erityisesti kytketty vesihuoltoon.

Ilmasto- ja jääkaappipalvelut
Ilmasto- ja jääkaappipalvelut
Ilmasto- ja jääkaappipalvelut
Ilmasto- ja jääkaappipalvelut Ilmasto- ja jääkaappipalvelut Ilmasto- ja jääkaappipalvelutHome | Articles

July 22, 2024 10:15:35 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting