Koelkasten en hun eigenschappen

Elk merk koelkast heeft zijn eigen persoonlijke kenmerken.
Zo hoeft de LIEBHERR koelkast niet ontdooid te worden door de aanwezigheid van het No-Frost systeem. De Vario-Space-functie maakt het mogelijk om ruimtes te combineren. Tegelijkertijd bereiken energiebesparingen 50%. Er is ook een supervriesfunctie. Deze functie is ontworpen om voedsel snel in te vriezen. De Biofresh-functie geeft de aanwezigheid van een nulzone in de koelkast aan. In verschillende afdelingen van deze zone kunt u de hoeveelheid luchtvochtigheid aanpassen. Koelelementen kunnen worden gebruikt voor een draagbare koelkast. Ook als de stroomtoevoer wordt onderbroken, zal de temperatuur in de koelkast lange tijd niet stijgen.
De AEG koelkast heeft de functie van snel koelen van voedsel, maar ook snel invriezen. In dit geval wordt de temperatuur na een bepaalde tijd ingesteld in overeenstemming met de opgegeven parameters. Alleen in dit model vind je de vakantiefunctionaliteit. Tijdens de werking bereikt de temperatuur in de koelkast +15 graden. Bij deze temperatuur kan er geen muffe geur ontstaan en wordt het elektriciteitsverbruik tot een minimum beperkt. Net als bij veel modellen is hier een koude accumulator voorzien.
De SIEMENS koelkast heeft ook de mogelijkheid tot supervriezen. Tegelijkertijd is het warmteverlies minimaal. Er is ook turbokoeling, wat bijdraagt aan de meest minimale belasting van de compressor. Er is een combinatie van ventilator- en compressorwerking. Maar de ELECTROLUX-koelkast is uitgerust met de Fuzzy-controlefunctie. Met deze functie bewaakt de microprocessor het temperatuurregime dat in de koelkast optreedt. Ook is er een zero-zone waarin producten veel langer bewaard blijven met behoud van alle nutritionele eigenschappen en mooie uitstraling. Handig openen van een deur is voorzien van de handige handgreep. Gehard glas is duurzamer.
BOSCH is uitgerust met automatisch ontdooien, No Frost-systeem, nulzone en vloer-voor-vloer koelapparatuur in de vriezer. WHIRLPOOL kan, samen met alle populaire en noodzakelijke functies, de temperatuur zeer snel verlagen en stelt u ook in staat om de luchtvochtigheid in de koelkast onafhankelijk aan te passen. Het gebruik van koudemiddel in koelkasten is veilig voor de ozonlaag.

Koelkasten en hun eigenschappen
Koelkasten en hun eigenschappen
Koelkasten en hun eigenschappen
Koelkasten en hun eigenschappen Koelkasten en hun eigenschappen Koelkasten en hun eigenschappenHome | Articles

July 14, 2024 17:58:19 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting