Hvornår skal du vælge et LCD-tv

Når det lyse øjeblik kommer til at tage en bevidst beslutning om at skifte dit gamle TV, opstår spørgsmålet straks, hvordan skal det nye være? Er det værd at vælge en gennemtestet LCD-skærm, eller er det bedre at købe en ophobet plasma? det bliver nyttigt objektivt at forstå fordelene og ulemperne ved hver mulighed for at træffe det bedste valg til et LCD-tv eller et hvilket som helst andet.
Hvordan skærmen på en CRT fungerer, er kendt. Elektroner, der passerer gennem strålerøret, slår fotoner ud. Hver fremhævet prik på skærmen får sin egen farve på grund af blandingen af røde, blå og grønne nuancer. Den fælles aktivitet af alle punkter skaber et meningsfuldt billede på skærmen. Skærmflimmerfrekvensen skal være standard - billeder per sekund. Et CRT-tv har følgende hovedulemper:
- samlet enhed;
- Sundhedsskadelig ved elektromagnetisk stråling;
- Skærmbilledet kan flimre.
Valget af LCD-tv kan blive overskygget af sådanne oplysninger. Derudover er et LCD-tv muligvis ikke så lyst eller kontrastfuldt som et plasma-tv. Har mindre betragtningsvinkler.
Hvad kunne være mere behageligt at tilbringe en aften i selskab med din soulmate, se film på et stort LCD-tv og sidde i en blød og behagelig italiensk sofa. En pålidelig leverandør af italienske møbler Elite-stil hjælper dig med at vælge og købe en god sofa til soveværelset.
Plasmaskærmen har ingen billedflimmer og stråling, hvilket er mere sikkert for den menneskelige krop. Men LCD-tv'et bruger meget mindre strøm. Valget af TV kan være baseret på prisen på enheden. I dette tilfælde skal du straks skitsere dine præferencer med hensyn til størrelsen på skærmens diagonal. Hvis formålet med købet er et stort bred-tv, er det mere rentabelt at købe et plasma og med en lille diagonal et LCD-tv.
En væsentlig ulempe ved en plasmaskærm er dens indbrænding, som et resultat af, at plasmaet holder i en kortere årrække sammenlignet med et LCD TV. Sidstnævnte har en meget lavere driftstemperatur på enheden, og de er ikke bange for at fremhæve pixels.
Det er ekstremt svært bestemt at foretrække en bestemt teknologi og træffe et specifikt valg af et tv. Det er værd at huske den generelle nedadgående tendens i priserne, såvel som behovet for at undersøge hele tilbuddet af enheder.

Hvornår skal du vælge et LCD-tv
Hvornår skal du vælge et LCD-tv
Hvornår skal du vælge et LCD-tv
Hvornår skal du vælge et LCD-tv Hvornår skal du vælge et LCD-tv Hvornår skal du vælge et LCD-tvHome | Articles

May 26, 2024 11:10:28 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting