Hvor mange alternativer til iPad er der

På trods af den eksisterende "personlighedskultur" af ipad-enheden blandt elektroniske underholdningsentusiaster, ser mange forbrugere allerede på markedet med interesse, er der dukket et værdigt alternativ til ipad op der? Selvfølgelig har ipad en masse fordele, men glem ikke nogle af "ulemper" ved denne tablet. Oftest kan man blandt dem, der leder efter en alternativ version af ipad, høre Apples elektroniske enheds anklager om en lille mængde hukommelse og manglende evne til at arbejde med Flash-video. Meget ofte bliver ipad-udviklere mindes med et "varmt ord" for det faktum, at de ikke installerede et webcam og en USB-port i enheden.
Nu er alternative udviklinger, der skal konkurrere med ipad'en om købernes hjerter, lige begyndt deres vej til markedet, så vi bliver nødt til at overveje potentielle konkurrenter frem for rigtige. For eksempel vil HP Slate-enheden, hvis fremtidige pris annonceres på niveauet fem hundrede amerikanske rubler, have en 10-tommer skærm, Windows 7 som et operativsystem og, som det sømmer sig et alternativ, hvad originalen ikke har - USB og Flash understøttelse. Om dette bliver en alternativ version af ipad'en, eller det ville være mere korrekt at kalde det en tastaturløs netbook, vil vise driftsoplevelsen efter sommeroptræden på hylderne.
Andre "alternativer", der udfordrer ipad'ens hegemoni, bliver allerede solgt med stor magt i USA. Det er en 12" Fusion Garage JooJoo baseret på Intel Atom OS, der er i stand til HD-video og sælges for $499. Og en meget mindre Dell Mini 5 med en 5-tommer skærm og et alternativt Android-operativsystem til iPad. Fordelene ved den nyeste alternative tablet er bekvemmeligheden ved dens daglige brug, fordi den ikke fylder meget, og den hurtige udvikling af Google, som vil give enheden mange moderne programmer og tjenester.
Udseendet af Microsoft Courier-enheden på markedet, som forårsagede en genoplivning blandt både ipad-fans og dens modstandere, er stadig i tvivl. Udviklerne viste meget flotte skitser og annoncerede ret forførende alternative parametre, bestående i et dobbelt display, usædvanlige designløsninger, en behagelig størrelse og tilstedeværelsen af en stylus. Det viste sig, at dette iPad-alternativ hævder at være mere end blot en underholdningsenhed. Et arbejdsværktøj eller en assistent i kreativitet - dette er den rolle, der er bestemt til den alternative og usædvanlige Microsoft Courier. Men om dette projekt vil blive bragt til sin logiske konklusion er endnu ikke klart.

Hvor mange alternativer til iPad er der
Hvor mange alternativer til iPad er der
Hvor mange alternativer til iPad er der
Hvor mange alternativer til iPad er der Hvor mange alternativer til iPad er der Hvor mange alternativer til iPad er derHome | Articles

June 15, 2024 03:39:30 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting