Snaige

Snaige-mærket er en meget ung virksomhed. I oversættelse betyder dette navn "snefnug". I Rusland blev dette varemærke registreret i 1992. Men indtil det øjeblik var anlægget også engageret i produktion af køleskabe. Men på det tidspunkt var de mindre funktionelle. I øjeblikket producerer denne baltiske fabrik køleskabe, der er af europæisk kvalitet. Med fyrre års erfaring, såvel som manglen på konkurrenter i denne region, er producenten blevet ret populær. I dag beskæftiger Snaige sig med produktion af husholdningskøleskabe, frysere samt forskellige reservedele. I 2000 gennemgik anlægget en modernisering af alt udstyr. Tilføjet tre linjer, der beskæftiger sig med produktion af køleskabe. Sammen med produktionen af husholdningskøleskabe er Snaige-virksomheden engageret i fremstilling af kølemontre, køleskabsbarer, vinkøleskabe. Sådanne køleskabe er beregnet til hoteller og butikker. Stabil og konstant voksende efterspørgsel efter disse produkter er sikret af virksomheden. Hvert år øger virksomheden sin produktion.
Den konstante efterspørgsel efter alle produkter sikres ved brug af de nyeste teknologier i produktionen. Samme kriterier gælder for de materialer, der anvendes i arbejdet. Derfor tilbyder virksomheden med tillid konstant forbrugerne de mest moderne, funktionelle og miljøvenlige køleskabe. Snaige-produkter sælges i de fleste europæiske lande. Sammen med den nyeste teknologi har virksomheden det mest kvalificerede personale. To tusinde mennesker arbejder i virksomheden. Hvert år bruger virksomheden enorme summer på at forbedre sine medarbejderes kompetencer. Virksomhedens personale overvåger konstant alle globale trends. Alle de mest avancerede udviklinger anvendes hos Snaige.
Virksomheden har flere linjer af køleskabe. Det kan være en standardklasse, Extra, Premium eller Elegant. For nylig er køleskabe indbygget i køkkenmøbler blevet stadig mere populære. Vitrinekøleskabe og minibarer er på samme efterspurgte niveau.

Snaige
Snaige
Snaige
Snaige Snaige SnaigeHome | Articles

May 28, 2024 01:30:57 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting