Hoeveel kost het de eigenaar om het verwarmingselement in de wasmachine te vervangen

Als de wasmachine stopt met het verwarmen van water tijdens het wassen, ligt het probleem hoogstwaarschijnlijk in het defect raken van het verwarmingselement - het verwarmingselement. De oorzaak van de storing is meestal aanslag van kalk of vuil op het verwarmingselement. Ze belemmeren de warmteoverdracht, waardoor de verwarmingselementspiraal doorbrandt. In dit geval moet u het verwarmingselement in de wasmachine vervangen.
Het verwarmingselement in automatische wasmachines bevindt zich op de bodem van de tank, omdat het tijdens gebruik in water moet worden ondergedompeld. Als het zich achter de tank bevindt, begint het vervangen van het verwarmingselement in de wasmachine door het los te koppelen van het elektriciteitsnet en de achterklep te verwijderen. Om dit te doen, moet u de schroeven losdraaien. Het verwarmingselement bevindt zich onder de elektromotor of trommelpoelie. Voor het gemak van het vervangen van het verwarmingselement in de wasmachine, verwijdert u de aandrijfriem. Vervolgens moeten twee voedingsdraden en één aardingsdraad worden verwijderd van de klemmen van het verwarmingselement en moet ook de connector van de temperatuursensor worden verwijderd, indien aanwezig op het verwarmingselement. Daarna moet u de moer op de centrale schroef losdraaien, de schroef naar binnen duwen en het verwarmingselement verwijderen door het los te wrikken met twee platte schroevendraaiers. Het is lastig om het verwarmingselement in de wasmachine te vervangen door een laagje kalk of andere aanslag. Verwijder het verwarmingselement heel voorzichtig van de behuizing van de machine om schade aan de tank te voorkomen. Vervolgens moet je door het gat de overblijfselen van vuil en kalk verwijderen.
Het is raadzaam om voor installatie een nieuw verwarmingselement van hetzelfde bedrijf te kiezen, of u te concentreren op de grootte van de afdichtingsgom. Ze moeten overeenkomen. Het installeren van een nieuw verwarmingselement in een wasmachine gaat in omgekeerde volgorde.
Nadat het verwarmingselement in de wasmachine is vervangen, moet worden gestart om te controleren of het water is verwarmd en er geen lekkage is. In huishoudelijke omstandigheden wordt de werking van het verwarmingselement handig geregeld met behulp van een elektriciteitsmeter. Met de start van waterverwarming zal het energieverbruik drastisch toenemen.
De vervanging van het verwarmingselement in wasmachines door een aan de voorzijde gemonteerd verwarmingselement gebeurt op dezelfde manier, alleen het voorste deel van de machinebehuizing wordt gedemonteerd om toegang te krijgen.

Hoeveel kost het de eigenaar om het verwarmingselement in de wasmachine te vervangen
Hoeveel kost het de eigenaar om het verwarmingselement in de wasmachine te vervangen
Hoeveel kost het de eigenaar om het verwarmingselement in de wasmachine te vervangen
Hoeveel kost het de eigenaar om het verwarmingselement in de wasmachine te vervangen Hoeveel kost het de eigenaar om het verwarmingselement in de wasmachine te vervangen Hoeveel kost het de eigenaar om het verwarmingselement in de wasmachine te vervangenHome | Articles

May 28, 2024 01:55:53 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting