Formålet med fryseren

En fryser er et sted, hvor frossen mad kan opbevares selv i kort tid. Fagfolk mener, at en fryser skal være i stand til ikke kun at fryse hurtigt, men også til at opbevare frosne fødevarer i lang tid. Hvis der er fire stjerner på fryseren, så opfylder den disse parametre. I tilfælde af at fryseren kun kan opbevare frosne fødevarer, men det er umuligt at fryse, skal en sådan fryser have tre stjerner. Samtidig kan dens temperatur ikke være højere end -18 grader. For at bevare vitaminer og næringsstoffer i frosne fødevarer er hurtig nedfrysning nødvendig. Jo lavere den samlede temperatur i kammeret er, jo hurtigere fryser maden, der skal fryses. Den hurtige afkølingstilstand giver et fald i temperaturen med seks grader for hurtig frysning. Så snart denne tilstand er tændt, informerer indikatoren om dette ved at tænde det røde lys.
Hvis fryseren sørger for naturlig frysning, bør temperaturen i kammeret ikke være højere end -24 grader. Men der er også sådanne modeller af frysere, hvis temperatur er -32 grader. Denne tilstand kan også tilskrives superfrysning. Hurtig afkøling forhindrer dannelsen af isstykker i produktet. Ellers vil al saft gå tabt under optøning på grund af sådanne skader. Smagskvaliteterne af sådanne produkter har ret lave egenskaber.
Eksperter mener, at det er bedst at opbevare frosne fødevarer ved en temperatur på -18. Kød kan opbevares ved denne temperatur i 12 måneder. Hvis temperaturen i fryseren er -12 grader, kan grøntsager og kød opbevares i den i tre måneder. Og kun to uger kan opbevares i fryseren ved en temperatur på -6 grader. I tilfælde af at temperaturen i kammeret er højere end -18 grader, hører denne model til lavtemperatur BHP. Sådanne frysere er mærket med to stjerner. Sådanne køleskabe bør have en temperatur ikke højere end -12 grader. Alle frysere, der er udstyret med en hurtig frysefunktion, er udstyret med kompressionskøl.

Formålet med fryseren
Formålet med fryseren
Formålet med fryseren
Formålet med fryseren Formålet med fryseren Formålet med fryserenHome | Articles

May 20, 2024 03:26:11 +0300 GMT
0.010 sec.

Free Web Hosting