AEG

AEG har eksisteret i over hundrede år. I 1889 præsenterede virksomheden sine husholdningsapparater for alle på udstillingen. Det var kedler, strygejern, krøllejern og noget andet tilbehør. Allerede i 1986 var der 80 varer i denne virksomheds katalog. Blandt al mangfoldigheden kunne man finde æggekogere, kaffemaskiner samt elektriske komfurer. Designet og teknologien af produkterne var forbløffende selv på det tidspunkt. Alle modeller er designet af Peter Behrens. Siden 1907 er denne arkitekt blevet ansvarlig for absolut alle husholdningsapparater. De, der var involveret i design af køleskabe, kendte alle en almindelig persons behov og vaner. Køleskabet og alle dets kontrolfunktioner opfyldte nøjagtigt alle indikatorer for et behageligt liv. Køleskabets design blev skabt i det nittende århundrede. Men så snart den første trefasede motor blev skabt, blev køleskabet straks opfundet. I 1911 kunne virksomheden gennemføre en lignende idé. Prisen på et sådant køleskab stod mål med prisen på et hus fra et landbrugsområde.
Siden 1950 besluttede virksomheden kun at beskæftige sig med skabelsen af køleskabe og frysere til forbrugeren. De mest interessante ideer blev øjeblikkeligt implementeret i AEG-køleskabsmodeller. Det første indbyggede køleskab blev udgivet i 1953. Et køleskab med indbygget fryser så en forbruger i 1963. I 1984 installerede virksomheden en skjult fordamper på sine køleskabe. Dermed blev energiforbruget reduceret med 20 %.
I 2000 lancerede AEG en helt ny og forbedret serie af køleskabe. Virksomheden er konstant trendsætter inden for køleudstyr. Princippet om gennemsigtighed blev udviklet af AEG. Det bestod i, at hylderne var gennemsigtige og lette at flytte. Dørene kunne nu hænges op igen. Til flasker har virksomheden lavet en speciel holder. Og til små produkter var det muligt at tilpasse et stort antal kasser, som også er gennemsigtige for større bekvemmelighed.
Moderne køleskabe er også udstyret med en funktion, der giver dig mulighed for hurtigt at afkøle et stort antal salater og drikkevarer. Der tilbydes hurtigfrysning. Siden 1994 er denne virksomhed blevet en del af Electrolux-koncernen. Ikke kun køleskabe, men også alle apparater fremstillet af AEG betragtes som prestigefyldte, holdbare og pålidelige.

AEG
AEG
AEG
AEG AEG AEGHome | Articles

June 13, 2024 19:47:44 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting