Brilliant Electrolux

Tilbage i 2010 foreslog Yuri Dmitriev et nyt koncept for Electrolux - køleskabet til fremtidens Bio Robot Refrigerator.
Denne "Electrolux" vil indeholde en biopolymer gel, som afkøles af luminescens og omslutter produkterne med sin masse. Gelen vil bevare deres originale kvalitet, og køleskabets luftløse rum vil hjælpe ham med dette. En sådan enhed behøver ikke en energikilde, da energien til afkøling kommer fra miljøet.
Alle produkter er placeret i en slags amorf aktiv masse, som fylder meget mindre end noget køleskab, der findes i dag. Produkter kan placeres i alle retninger: bund, top, vandret, lodret.
Selvfølgelig er denne idé for fantastisk, men den er også ekstrem smuk. Design, farve, ydeevne fascinerer simpelthen sofistikerede samtid. Og det er meget muligt, at vores køkkener om nogle år vil frigøre sig fra omfangsrige forgængere og dekorere deres design med sådan en bio-robot.
Omkostningerne vil tilsyneladende også være på grænsen til fantasi. Men for enhver fornøjelse, som de siger, skal du betale.
Hvis køleskabsproducenter besluttede at skabe noget fundamentalt anderledes end den tidligere teknologi, så er der ingen sådan tendens i rækken af varmeapparater. Varmerens hovedopgave er at opretholde den ønskede temperatur i rummet. Og dette kan gøres uden brug af så smarte ting som gel. Det vigtigste er, at rummet skal være varmt.

Brilliant Electrolux
Brilliant Electrolux
Brilliant Electrolux
Brilliant Electrolux Brilliant Electrolux Brilliant ElectroluxHome | Articles

June 16, 2024 09:24:30 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting