HDTV klar?

Hvis du har været i en elektronikbutik i det sidste år, har du sikkert allerede lagt mærke til etiketterne på tv'er, hvor der står "HDTV READY". Denne forkortelse betyder dog slet ikke, at TV'et vil vise HDTV. De fleste tv'er, der i øjeblikket er på markedet (sommeren 2006) kan faktisk tage et high-definition tv-signal og ... komprimere det ned til den sædvanlige opløsning på 720 gange 576 pixels.
Ægte HDTV vil kun fungere på tv'er med en "native" opløsning på 1920 * 1080. Men sådanne tv'er koster mindst 2-3 tusinde dollars. Derudover har de indtil nu slet ikke været i Rusland. Først i juli 2006 mærkede jeg Acer og Philips LCD TV i KEY detailkæden i St. Petersborg. Omkostningerne til Acer TV var omkring $ 2.500.
Derfor, hvis dit budget er begrænset, anbefaler jeg, at du er opmærksom på LCD-tv med en opløsning på 1280 gange 720, der koster omkring $ 1.000.
Du kan også se på skærme med en stor diagonal, der koster omkring $ 300.
Udstyr designet til HDTV er dyrere end normalt, men ikke meget.
HDTV'er er opdelt i to grupper: HDTV Opgraderbar og HDTV Indbygget. Den første gruppe kan kun vise HD-programmer med en ekstern HDTV-modtager, hvilket koster omkring $700. HDTV Indbyggede tv'er kan vise HDTV-kanaler uden ekstra udstyr. Det skal her bemærkes, at det forudsættes, at der er installeret en indbygget modtager (dvs. modtager) til at modtage et HDTV-signal fra jordbaseret tv. I øjeblikket kan du kun fange HDTV på luftantennen i USA, Frankrig og England. I Rusland kan HDTV kun se satellit-HDTV-kanaler. Åbning af kabelkanaler er kun planlagt. Derfor er det ekstremt uklogt at købe et HDTV Indbygget TV. For at fuldende billedet skal det bemærkes, at siden juni 2004 er der kun solgt tv med indbyggede tunere i USA.

HDTV klar?
HDTV klar?
HDTV klar?
HDTV klar? HDTV klar? HDTV klar?Home | Articles

April 19, 2024 12:07:44 +0300 GMT
0.022 sec.

Free Web Hosting