Brug af køleskabet på balkonen

Mange mennesker, der bor i bygrænsen, tænker konstant over det. Er det muligt at betjene husholdningsapparater på ikke-standardiserede og tilpassede steder. Men mange gartnere stiller dette spørgsmål i dag. Mange vil gerne afklare muligheden for at betjene køleskabe og kølemaskiner på steder, der ikke er opvarmede. Det kan være en terrasse, en balkon, en glaseret loggia og andre uopvarmede steder. Nogle forbrugere, når de henviser til dette problem, sammenligner det straks med betingelserne i klimazonen, som er foreskrevet i køleskabets driftsbetingelser. Men det er ikke helt korrekte handlinger. Hvis du er opmærksom på klimaklassen, så angiver den de maksimale temperaturer på luften, der omgiver køleapparatet. Men hovedbetingelsen for driften af et køleapparat er skabelsen af brand og elektrisk sikkerhed.
BHP kan betjenes under normale og moderat kolde forhold. Enheden kan også arbejde under fugtige subtropiske forhold. Køleskabsinstallationssteder kan have en temperatur på 16 til 32 grader. Forskellige producenter kan indstille forskellige driftstemperaturer. For eksempel kan ikke store køleskabe af mærket Saratov betjenes ved en temperatur på 10 grader. BHT, som tilhører den generelle klima- og tropeklasse, bør have en driftstemperatur på 18-43 grader.
Hvis vi overvejer det oprindelige problem, afhænger det først og fremmest af skabelsen af sikre brandforhold. De mest almindelige køleskabe er designet til at blive installeret i køkkenet. I tilfælde af at enheden er placeret udendørs, kan den blive udsat for atmosfærisk nedbør. Som et resultat af deres handling vil lakken, som er dækket med BHP, blive beskadiget.
For tidlig korrosion vil ødelægge køleskabets kabinet. Den elektriske isolering kan blive beskadiget på grund af høj luftfugtighed. Som følge heraf kan der opstå brand. Hvis køleskabet skal installeres på balkonen eller loggiaen. Så skal du læse den vedhæftede vejledning på forhånd. Det er bedst at få en positiv anbefaling fra en passende specialist. Efter at have modtaget tilladelse til at installere et køleskab på balkonen, kan enhver beskytte sig selv og deres kære mod en uforudset tragisk begivenhed.

Brug af køleskabet på balkonen
Brug af køleskabet på balkonen
Brug af køleskabet på balkonen
Brug af køleskabet på balkonen Brug af køleskabet på balkonen Brug af køleskabet på balkonenHome | Articles

July 23, 2024 08:01:13 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting