Pölynimurityypit kotikäyttöön

Hullulla aikakaudellamme pölynimuri on välttämätön apulainen kotona. Ilman sitä siivouksen aikana kotiäidin on vaikeaa. Ja jos aiemmin pölynimurien valikoima oli pieni, niin nyt on olemassa monia erilaisia pölynimureita, joissa on erilaisia toimintoja. Minkä tyyppisiä pölynimureita on?
Haluatko imuroida pienen huoneen, maton, huonekalut tai vaatteet? Sitten kuivaimurit ovat sinua varten. Tämäntyyppinen pölynimuri on halpa ja pienikokoinen. Myös "kuiva" pölynimuri sisältää: tavanomaiset (ilmapallo) imurit, joita käytetään lattian, huonekalujen, mattojen puhdistamiseen. Tällaiset pölynimurit ovat kompakteja, helppoja siirtää, käteviä kaapien ja ruokakomerojen puhdistamiseen. Jos esimerkiksi ostit juuri uuden sohvapatjan ja likaanit sen vahingossa, kuivapölynimuri ratkaisee ongelmasi nopeasti. Myös täysikokoisia pölynimureita on, ne ovat suurempia kuin manuaaliset ja kalliimpia, mutta niissä on enemmän toimintoja, prosessin ilmaisin ja tilava pölynkerääjä.
On olemassa pystysuoria pölynimureita. Siivouksia käytetään suurissa huoneissa, ne torjuvat täydellisesti likaa, allergeeneja ja ovat helppoja puhdistaa, mutta ne ovat erittäin massiivisia ja aiheuttavat paljon melua.
Sisäänrakennetut pölynimurit poistavat kaiken kerääntyneen pölyn, jossa on epämiellyttävä haju, ja haitalliset allergeenit seiniin tai lattiaan rakennettujen ilmakanavien kautta. Tämän tyyppinen pölynimuri on äänetön, koska yksikön pääyksikkö otetaan pois huoneesta. Teho- ja puhdistusaste on muita pölynimureita parempi, melko kalliita eikä helppo asentaa. Kun ne asennetaan talon korjauksen tai rakentamisen yhteydessä, ne kuluttavat vähemmän energiaa.
Pyöreä, pieni, ilman letkuja ja harjoja, se liikkuu itse ympäri huonetta ja kerää pölyä, ohittaa jopa esineet ja ihmiset. Kiinnostaako? Tätä upeaa pölynimurityyppiä kutsutaan pölynimureiksi - roboteiksi. Siinä on useita puhdistustoimintoja: normaali, nopea ja paikallinen. Pölynimuri - robotti on kätevä ja kaunis, se vapauttaa emännän täysin siivouksesta. Miinukset: Kallis ja ei toimi hyvin pitkäkarvaisten mattojen kanssa.
Pesupölynimurit suorittavat kuiva- ja märkäpuhdistuksen, suihkuttavat ja imevät kosteutta. Pesutyyppinen pölynimuri pesee ikkunat ja lattiat, desinfioi ja aromatisoi huoneen, puhdistaa jopa tukkeutuneen pesualtaan, mutta ei pysty puhdistamaan luonnonmattoja ja parkettia. Ne ovat tavallista raskaampia ja vaativat puhdistuksen jälkeen hoitoa (pesu, kuivaus).

Pölynimurityypit kotikäyttöön
Pölynimurityypit kotikäyttöön
Pölynimurityypit kotikäyttöön
Pölynimurityypit kotikäyttöön Pölynimurityypit kotikäyttöön Pölynimurityypit kotikäyttöönHome | Articles

June 21, 2024 23:20:14 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting